Prachtige producten, iedereen enthousiast. Ik heb weer reclame voor Fant kunnen maken. Dat bestellen en bezorgen werkt ook prima.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijk genieten van dit natuurzuivere produkt!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker, proef je heel goed!

Snel geleverd en van heerlijke kwaliteit!

Deze zalm viel erg in de smaak. Was snel geleverd, netjes verpakt en van goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen, vooral voor tijdens de feestdagen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Verrukkelijk, we haalden twee keer zalm en slaatjes in de winkel. Was tekens ruim 400 kilometer.

Nu online besteld: toptoptop! Scheelt ruim 400 kilometer rijden!! Goed verpakt, keurig op tijd en duidelijke mails. Zeker weer voor herhaling vatbaar eant deze smaak is niet te evenaren. Prijs - kwaliteit is erg goed.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten. Top smaak

De unieke smaak proef ik nergens anders

Net zoals de vorige keren keurig volgens afspraak alles gegaan

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Uitstekende spullen, en keurig bezorgd.

Ik vind het steeds weer een genot om alleen al de verpakking te verwijderen, die heerlijke geur die dan op je af komt. En de smaak heb ik maar een gezegde over: het is alsof er een engeltje over je tong piest.!!!!!!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk van smaak.

We hebben weer genoten van de zalm.

Heerlijk en snel

Al een paar keer besteld bij zalm van Urk. Zalm en paling, superlekker. Keurig verpakt en snel bezorgd. Ik vind het ook belangrijk dat het geen gekweekte zalm is. Heel blij mee!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Weet ik niet, maar gewoon heel lekker

Super lekker!

Wonderbaarlijk goed verzorgd verstuurt met post.nl De ijsblokjes waren nog steeds bevroren.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Echt wel

warmgerookte zal die indruk maakt

Op aanraden van een familielid hebben wij een kilo warmgerookte zalm besteld. We ontvingen een prachtig stuk vis met een zeer eigen smaak. Erg lekker. Dat PostNL de bestelling niet bij de buren afleverde maar die pas de volgende dag naar een afhaalpunt heeft gebracht, vonden wij wel jammer. Maar het deed aan de kwaliteit van de vis gelukkig niets af.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? waarschijnlijk wel

Perfecte service en heerlijk produkt

Super brengservice. Heerlijke zalm. Wij zijn er gek op. Ga zo door.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Is niet nodig een andere te proeven voor het verschil. Wij willen niets anders meer.

Geweldig!

We hebben alle soorten geprobeerd (Vers, Warm- en Koudgerookt) en alles is even goed van smaak. Ook de verpakking en verzending zijn goed verzorgt.

Nummer één van Nederland

De gerookte zalm en makreel is de beste die er in Nederland te koop is.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Ze leveren een super product en super snel!

Echt een heel fijn bedrijf die snel reageert en ook de producten super snel levert. De beste warm gerookte zalm van het land

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA echt heerlijk

Heerlijke zalm

Het word zeer vers en zeer koel geleverd door het post bedrijf

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Hele lekkere koud gerookte zalm

Vind alleen jammer dat post.nl niks met mijn opmerking gedaan heeft om het bij de voordeur te leggen. Heeft nu 2 dagen rond gereden met de zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker wel !!!

heerlijke gerookte zalm

Het hele gezin is er gek op. We eten het op brood, maken toastjes en doen stukjes door de sla....Het blijft gewoon heerlijk! ...1 nadeel> 1 weekend en het is alweer op.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? eerlijk...heb nooit anders gehad, dus kan dat niet beoordelen

Heerlijk van smaak. Zorgvuldig bezorgd

Korte lijnen qua bezorgopties via de mail. Via de website lukt dit niet zo. Mooie verse zalm. Goed verpakt verzonden.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Top kwaliteit en vers

Bestel al enige jaren zalm van Urk. Heerlijke zalm zowel vers als de warm gerookte zalm als favoriet. Elke keer een feestje en vers verpakt!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker proef ik hetverschil.

Snelle levering en zeer goed verpakt. Echt een aanrader. Gied gedaan “Jongens”

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Het is makkelijk te bestellen en wordt perfect gekoeld aangeleverd

Het is makkelijk te bestellen en wordt perfect gekoeld aangeleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja dit is de lekkerste

Precies zoals omschreven op de website qua levering ed , goed verpakt, heerlijke zalm.

5 sterren zegt genoeg.

Superrrrrrr lekkerrrrr maar dat wisten we al een tijdje. Heeft U nog niet geproeft gauw doen je weet niet wat je mis.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Super kwaliteit en super service

Beste jongens van de Fant, Het was weer heel goed geregeld. En tot mijn verrassing vond ik een lekker stuk extra zalm in de doos. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Corrie van de Pol

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker weten

Heeerlijk!!

Wat goed verpakt en volgens afspraak verstuurd! Vervolgens direct van genoten!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!