Smaakt naar meer!

Via de website geportioneerde warmgerookte zalm besteld. Aanlevering was goed (zalm was nog steeds bevroren bij aanlevering) en het product smaakt lekker. Enige minpunt vind ik dat de zalm nog vel bevat, dit had van mij niet gehoeven.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Te weinig ervaring met warmgerookte zalm op hier een goed antwoord op te kunnen geven.

Superrrrrrrr lekker!!!

Dit durf je aan de echte connaisseur cadeau te sturen!

Heerlijk vers

Heerlijke warm gerookte zalm! Keurig geleverd , goed gekoeld en volgens afspraak bezorgt! Top

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Gewoon dr lekkerste

Bestel regelmatig hele zalmzijdes om zelf te roken. De laatste paar keren bij Zalm van Urk besteld en de kwaliteit is gewoon uitstekend.

Snelle en goede service

Netjes verpakt en goede kwaliteit zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? de smaak is heerlijk

Goede kwaliteit

Levering volgens afspraak, goed koel verpakt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

De best gerookte zalm ooit

Smaak van de gerookte zalm is niet te overtreffen, veel gerookt zalm gehad maar nog nooit zo lekker.

Genieten!

Werkelijk fantastische zalm, even opwarmen in de oven en smullen maar!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Zeer lekkere gerookte zalm die netjes op tijd geleverd wordt

Al langere tijd geniet ik van de gerookte zalm zowel warm als koud gerookte zalm. beide zijn van een topkwaliteit.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA de zalm is lekker gerookt

Elke hap is genieten.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering van de zalm, daarna is het gewoon genieten van de heerlijke smaak.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Heerlijk

Als altijd geweldig!!!

De lekkerste zalm van het land!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja!!

De lekkerste zalm

Heerlijk koud gerookte zalm. Iedere bestelling weer topkwaliteit voor een hele scherpe prijs.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja!!

heerlijke zalm, zorgvuldig verpakt en bezorgd

in de piepschuimbox was het koelelement zelfs nog bevroren

Heerlijke zalm warmgerookt

Smelt op de tong

Uitmuntende smaakvolle zalm

We genieten als gezin van jullie heerlijke warmgerookte zalm. De bestelde zalm warm keurig verpakt bezorgd volgens afspraak! Alleen het bestellen via de site mag van ons wat gebruiksvriendelijker.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Voor de volle 100 % ja!

prima!!

Nergens zulke heerlijke zalm gegeten dan deze uit Urk!

Awesome

Het is echt de beste gerookte zalm ever. Ik koop het voor mijn familie hier en in buitenland. Ben erg blij met de kwaliteit en smaak. Ga zo door.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Snel en simpel

Heerlijk om de zalm zo simpel in huis te hebben, en ook heerlijke zalm :D Ik werd wat zenuwachtig van de vertraging die de post veroorzaakte maar alles kwam mooi koud binnen

Echt (H)eerlijke zalm

Ik eet niet heel vaak zalm, maar als ik dat wel doe bestel ik steevast bij Zalm van Urk. Niet te vergelijken met die fabrieksrommel!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!!!

Werelds heerlijke zalm

Geweldige en heerlijke zalm! Zowel de warm als de koud gerookte zalm.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Happy collega,s, happy me!

Besteld samen met een hele hoop collega's van het franciscus Vlietland. En wat zijn we weer blij met de heerlijke zalm!!! Lekkerdere zalm kennen we niet!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Prima contact en advies, goede nazorg.

Bij de eerste poging van afleveren is dit fout gegaan bij PostNL. Hierover contact gehad met "Zalm van Urk". Deze rade aan de vis niet meer te eten, deze kwam ook veel te laat aan (koelelementen waren zacht, door te lang onderweg te zijn geweest). Heb deze ook op advies weggegooid (zondeeeee). Er werd een nieuw pakket gestuurd en deze smaakt voortreffelijk, een echte aanrader!!! Met vriendelijke groet, PeWi

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Prettig contact gehad, fijne service, op tijd geleverd, keurig verpakt en goed van smaak. Voor mij was het de eerste keer dat ik hier mijn verse zalm bestelde, maar ik bestel het vanaf nu nergens anders meer.

Heerlijke producten

Snelle en correcte levering.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

De beste gerookte zalm, zegt ook iedereen die ik het laat proeven.

Ik ken de zalm van de Jongens van de Fant via een ex-collega van Urk. Hij regelde regelmatig zalm (en andere vis) voor collega's en hier werd gretig gebruik van gemaakt. Thuis werd dit uiteraard hartelijk ontvangen. De laatste keer besteld via de site. Goed geregeld, netjes verpakt en volgende dag binnen. Fantastisch.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker. Niet droog. Het vet zit er nog goed in.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!