Prima kwaliteit en snelle bezorging

Heel betrouwbaar en elke keer tevreden over kwaliteit/versheid en de uitstekende logistiek

prima kwaliteit

prima kwaliteit producten zeer goede levering en bezorging en verzorging van de producten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Ik heb nog nooit zulke lekkere zalm gegeten

Bezorging altijd op tijd en de smaak van zowel de (warmgerookte) zalm als de paling is erg goed. Als Zeeuw deze vis in Urk bestellen zegt genoeg lijkt me.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

De meest lekkere gerookte zal die ik ooit heb geproefd

Van een relatie van ons, een echt Urker, afgelopen jaar een cadeauverpakking van 1kg gerookte zalm mogen ontvangen. En daarna eigenlijk direct verslaafd geraakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? dat, en ambachtelijk!

feilloos gerookte zalm - super!

De zalm is mooi en degelijk verpakt, komt op tijd zoals gepland, en bijzonder goede gerookt en buitengewoon smakelijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja, dat denk ik wel

Onevennaarbaar, door niemand!!

Wat een subliem product, de warm gerookte zalm van De Jongens van Fant, overheerlijk hij smelt op de tong, is zijde zacht, zo puur van smaak! Het is een Koningsmaal !!!!! De verpakking, als je hem besteld, je hebt de zalm nog niet geproefd, dan zie in 1 oogopslag dat, hier Liefde en Zorg aan is besteed, Super!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker, wij willen van niemand anders meer gerookte zalm!!

Een heerlijk gekruide warm gerookte zalm!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Zeer smaakvolle en heerlijk gerookte zalm mootjes snel en super verpakt ontvangen. Gelukkig heb ik al mijn vingers nog.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Rap geleverd, goed verpakt en de smaak ........ (uitmuntend)

Duidelijke website. Makkelijk bestelproces. Alles volgens de afspraken nagekomen. Laatst maar niet het minst: HEERLIJK

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Betere gerookte zalm is er niet.

Excellente kwaliteit, makkelijk te bestellen, goede verpakking.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Goede kwaliteit, super verpakt en verzonden

Goede kwaliteit zalm. Goed koel verpakt. Aan te bevelen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

top

altijd goed en erg vers

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Heerlijke vis

Ben super tevreden elke keer als vis bestel. Eerst nam mijn oom Gerrit Post het altijd mee naar Den Haag. Maar hij rijd geen snelweg meer. En sinds de dood van mijn bessie ben ik ook wat minder vaak op Urk. Zou nog wel meer vis keuze willen in de shop.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker weten

Heerlijke zalm en perfecte levering, keurig verpakt

De zalm was heerlijk en gaan zeker voor de Kerst nog meer bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Verser kan bijna niet!

Ik heb een paar keer zalm gekocht via de webshop: vers, warmgerookt en koudgerookt. Kwam goed verpakt en alles was van uitstekende kwaliteit.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Wat een heerlijke smaakvolle vis.

Wat is dit handig je besteld je vis en deze komt dan goed verpakt bij je thuis. De vis is heerlijk zeker een aanrader om te bestellen.

Top, uitstekende kwaliteit.

Nu 2 keer gedaan, erg lekker en prima afspraak qua bezorging.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker wel

Het was heerlijk!!!

Aanrader, keurige bezorging. Goed gekoeld. Heerlijke zalm.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja, authentieke smaak

Smaakt naar meer!

Tweede keer dat ik heb besteld bij Zalm van Urk/De Jongens van Fant en de zalm was weer overheerlijk! Wij hadden de gekruide warmgerookte zalm en de verse zalm. Ook degenen die hiervan konden meegenieten vonden de zalm echt geweldig!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Smaakt super

De zalm kwam een dag later door vertraging van de post door een e-mail naar jullie toesturen kreeg direct antwoord terug dat het geen probleem was want de zalm blijft 54 koel in de verpakking en dat klopt ook super

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Wij vinden dat de zalm goed is gerookt

uitstekende zalm van zeer goede kwaliteit

Ik koop sinds jaren de zalm van Urk. Zeer goede kwaliteit en perfect van smaak. Ik woonde in 2014 in de polder en ontdekte de Jongens van de Fant. sinds dien heb ik geregeld jullie zalm in mijn koekkast. Ik woon nu in het westen des lands maar rij graag een stuk om of ik bestel on line In een woord geweldig.

Geweldig!

Heerlijke zalm , de lekkerste! In ijs gekoeld voor verzending .Ziet er altijd super uit en smaakt allemaal heerlijk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Zeer lekker

Zalm was heerlijk, had een probleem met levering van Post NL en team van Zalm van Urk heeft het professioneel aangepakt. Zal zeker weer bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja heerlijk

Zalm zoals ik hem nog nooit gegeten hebt.

Smeuïg, zacht, vol van smaak, heerlijk te combineren met salade..het was een enorm vreugdevol moment toen ik het product binnen kreeg, maar toen we hem eenmaal proefden konden we alleen maar glimlachen, zo lekker!! Dankbaar dat ik dit tegen ben gekomen en mocht proberen. Herhaling zit er zeker in, Dank jullie wel, Vriendelijke groet, Claudia Bijl

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

De beste zalm die er is!

Super lekkere zalm, echt een aanrader.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!