Heerlijk

Niet meer woorden aan vuil maken : HEERLIJK!!

Superlekker

De warm en koudgerookte zalm is verrukkelijk. Topverpakking en bezorging.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!!!

De lekkerste en de beste zalm :-)

De lekkerste en de beste zalm :-) Bezorging is altijd goed geregeld!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? De beste

Fantastisch!

Heerlijke zalm en supersnel bezorgd!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100%

De lekkerste zalm van Nederland!

Zowel in de winkel als online echt de beste service! De zalm word de eerstvolgende werkdag lekker koud thuisbezorgd.. We kopen altijd meerdere kilo's per keer zodat we er lekker lang van kunnen genieten. Of naja lang.. de zalm van Urk is hier altijd snel op ;) zo lekker is het!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Heerlijk

Geweldige zalm, heerlijk van gegeten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Heerlijke zalm

Goed verpakt

Heerlijke gerookte zalm

Goede levering, goed gekoeld en goed over nagedacht. De zalm was heerlijk vers en goede kwaliteit.

Snelle, accurate service

Prima service. Helaas weten we niet hoe het smaakte, want het was een cadeau. Maar het zag er goed uit!

Uitstekend!

De zalm is uitstekend, de haring vond ik iets minder.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Vlotte bestelling, goed gekoeld Verzonden met een top kwaliteit..

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Heerlijke zalm. Keurig verpakt. Zowelkoude als warme zalm besteld. Kan niet wachten om weer te bestellen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke gerookte zalm vinden wij ook hier in Zeeland

Makkelijk en snel te bestellen. Prima verpakt en nog goed gekoeld bij afleveren.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker. Betere zalm is er voor ons niet.

Geweldig!

Onze eerste bestelling was snel en goed gekoeld geleverd. De warm gerookte zalm met kruiden was erg lekker en geeft ik een dikke 9. Ik zou een tien geven wanneer het ietsje minder zoutig zou zijn. De koud gerookte zalm geeft ik een dikke 10. 100x lekkerder dan zo'n pakje uit de supermarkt of vanaf de lokale markt viskraam. Kortom er volgt zeker een 2de bestelling!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ik denk van wel in vergelijking tot supermarkt zalm. Als ik zelf rook op de kamado is de rooksmaak vaak wat intenser.

Uitstekende zalm

Voor de eerste keer zalm van Urk besteld na aanraden van een collega. De bestelling wordt uitstekend gekoeld / verpakt en verzonden. De gerookte en verse zalm is na mijn beoordeling uitstekend van kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar! Zo een aanrader voor een ieder die van een uitstekende kwaliteit zalm houd, prijstechnisch zeker niet te duur.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Topbedrijf die doen wat ze zeggen!

Fantastisch lekkere zalm! Deze keer ook de koud en warm gerookte zalm erbij besteld, en die zijn werkelijk onovertroffen!

Perfect!

Heerlijk product en verzending zoals beloofd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Nog nooit zulke lekkere zalm gegeten

Ongelooflijk wat een heerlijke smaak!

Ik heb veel gerookte zalm gegeten, maar deze is echt het allerlekkerst! Ok, smaak is voor iedereen anders; maar mijn hele gezin is er gek op. Wij bestellen snel weer want deze is favoriet!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

Wauw!!! Heerlijk!

Ik heb al een paar keer besteld en elke keer is het weer smullen geblazen. Goede prijs, snel geleverd, heerlijke smaak.....

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Ik vind de gerookte zalm van de jongens van de Fant echt super lekker!!

Je proeft echt duidelijk verschil met de gerookte zalm van van Urk en gerookte zalm uit de winkel. Deze zalm heeft veel meer smaak!! Veel betere kwaliteit. En echt niet veel duurder!!

In 1 woord geweldig

Heerlijk en snel bezorgd

Heerlijk al een paar keer besteld maakt niet uit wat paling, warm gerookte zalm, koud gerookt alles is heerlijk. Snelle bezorging en goed verpakt. Echt een aanrader.

Absoluut top kwaliteit Zalm

Fantastische overheerlijke Zalm. Eerst gegeten bij vrienden van ons, en nu zelf besteld.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Lekkerder hebben we ze nog niet gehad!

Alsof er een engeltje over je tong streelt.....

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100 procent

De lekkerste!

Heerlijke zalm zowel warm als koud. Perfect verpakt en bezorgd.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!