Simpelweg de allerlekkerste zalm.

Al jaren haalt mijn vader vanuit Nunspeet (heer W.B. Schippers )de zalm alhier voor zijn familie en vrienden. De rit zeker waard; gegarandeerd de allerlekkerste zalm. Nu eens digitaal besteld en naar een vriend op laten sturen. Dit verliep super. Zodoende zal de klantenkring steeds groter worden.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!

Goede kwaliteit zalm en snel geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

De lekkerste zalm ooit!

Wij zijn al jaren grote fans van de warm gerookte zalm van de Jongens van de Fant. En als we een keertje niet zelf naar Urk kunnen gaan, bestellen we de zalm online en krijgen hem dan thuis bezorgd. Helemaal geweldig! Een echte aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Prima kwaliteit en ook nog eens thuisbezorgd

Waren al langer klant, maar door mijn werk kwam ik niet meer regelmatig in de buurt zodat we de bestelling nu hebben laten bezorgen. En dat verliep vlekkeloos. Was prima verzorgd en de vis smaakte ook (weer) prima.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Super lekker, goed verpakt en verzonden. Goede zaak. Tot de volgende keer!

Heerlijk!

Voor de 1e keer een warm gerookte zalm online besteld, nadat ik de vele goede recensies had gelezen. De zalm was heerlijk en keurig gekoeld verpakt geleverd. Mijn complimenten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

verrukkelijke

Zo hoort zalm te smaken, verrukkelijke!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Heerlijke zalm en zo in huis

Heerlijke zalm, zo in huis. Wat een gemak! Bedankt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

delicious

Love the hot smoked whole side of salmon, the fresh salmon is also excellent and the eel. Packaging is good and it arrives promptly.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? yes

Super vers en geweldige bezorgservice

Super verse en smaakvolle zalm en geweldige bezorgservice. Echt genieten!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Heerlijk!

Top ervaring, zal het iedereen aanraden

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Makkelijk website, overzichtelijk, snelle levering en heerlijke zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Levering was fantastisch en de zalm wat nog beter.

Smaak - structuur - levering. Echt alles was dik in orde. De zalm van de supermarkt hoef ik na het proeven van deze zalm niet meer te hebben.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker, die smaak was er een om nooit te vergeten.

Geweldig, het ijsblok was nog half bevroren, ideaal.

Ik ben heel enthousiast, de heerlijkste zalm, nooit meer anders. Keurig verpakt en het ijsblok was nog half bevroren. Kan het iedereen aanbevelen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten, uniek in zijn soort. Wil niet anders meer.

Verrukkelijk, de beste!

Online bestelling fantastisch bezorgd en ingepakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

Top kwaliteit en levering super

Bestelling verliep eenvoudig Pakket kwam mooi ingepakt in tempex doos met ijs geleverd (lekvrij uiteraard) en vis zat vacuüm verpakt. Top kwaliteit en super vers. We hadden warm gerookte zalm voor het voorgerecht met rettich-yoghurt dressing en we hadden een halve verse zalm welke we sous-vide in de combi-stoomoven gegaard hebben. Boterzacht en heerlijk. Twijfel niet of je bestelt of niet; zeker doen!!

heerlijke vis

heerlijke vis

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

Goede levering en topkwaliteit

Goede levering en communicatie, voor een kwaliteit stuk zalm!

Er is geen betere!

Heerlijke zalm, even het pakketje een kwartier in handwarm water, en dan op een toastje. enjoy!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja zeker

Verrukkelijk

Wil niet meer anders dan vis van de jongens van Fant

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

De lekkerste zalm!

De lekkerste warm gerookte zalm! Ik bestel regelmatig!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Zelden zulke heerlijke warm gerookte zalm gehad.

Na wat opstart problemen met bestellen (bedankt voor de vlotte hulp via de mail ;-)) snel afgeleverd , goed verpakt en ook nog eens met correcte temperatuur onder de 3,8 graden . Niks mis mee en de zalm,paling en de koudgerookte zalm waren heerlijk!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jep

Erg goed ga zeker weer bestellen

vis op zijn best

Altijd even goed van kwaliteit!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? yes

Mooi gekoeld de zalm ontvangen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!