Verrukkelijke zalm, smelt haast op je tong echt delicatesse!

Zeer aan te bevelen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker een mooie verfijnde smaak

Ongelooflijk lekker

De zalm is echt verrukkelijk! Snelle levering en super kwaliteit. Echt een aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Je proeft het overduidelijk .

Zalm van Urk past bij mij als de kip bij het ei

Ik heb nu twee maal deze zalm besteld en het is een genot voor je smaakpapillen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Geweldige service

Zalm is verrukkelijk. Ik had niet de juiste grammen ontvangen. Volgende dag kreeg ik het juist bestelde alsnog.. Geweldige service.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Goed maar niets bijzonders.

De haringen waren zeer teleurstellend. De paling en de koude gerookte zalm ook en de warm gerookte zalm aan de boven kant veel te droog. Ik denk dus niet voor herhaling vatbaar. Sorry.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Nee

Geweldige kwaliteit en snel geleverd

super kwaliteit en snelle levering ! Mooi verpakt en koel bezorgd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Prima kwaliteit, heerlijke zalm!!

Heerlijke rokerige samak aan de zalm. Ook de gerookte paling is zeer aan te bevelen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Uitstekend verpakt en verzonden.

Ook leveren naar de Waddeneilanden is mogelijk. Als je vragen hebt m.b.t. de verzending wordt er snel gereageerd, zowel telefonisch, als per mail. De zalm wordt zeer goed verpakt en de smaak is uitstekend. Lekker om (jezelf) cadeau te doen.

Puur genieten!

Zeer snelle levering. Jammer dat de zalmsalade niet in de webwinkel staat.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Verrukkelijke zalm en perfecte service

Altijd goede service en op tijd bezorgd. Dan open maken die zalm, wijntje erbij.....instand je eigen feestje thuis!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker, ik wil niet anders meer

We krijgen er geen genoeg van. Zo lekker!

Voor het eerst via internet besteld. Keurig op tijd geleverd, gekoeld en wel. En de smaak weer als altijd SUPER!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Eenmaal open gemaakt, dan heb je de smaak te pakken.

Klein minpuntje: de bezorging duurde een dag langer.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Vers, snel en betrouwbaar.

Groot succes. Afspraken worden nagekomen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Geweldig, kan haast niet beter

Snelle levering, uitstekend verpakt, heerlijke smaak

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Smaakt beter dan de gemiddelde viswinkel

Goede kwaliteit vis

Ik ga zeker nog een keer bestellen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, echt veel beter

Kwaliteitje, met zorg verpakt, verstuurd en duidelijke site.

2e keer besteld en zeer tevreden! Aller eerst heerlijke zalm en fijn dat we via webshop ook in den haag regelmatig van jullie zalm uit urk kunnen genieten. Zeer tevreden

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Heerlijk zalm de beste van Nederland

zalm was echt top ook de verpakking van de vis was echt top ga hier vaker bestellen echt een aanrader voor iedereen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Echt wel.

Correcte levering, fantastische smaak

Met deze enorme moot zalm kun je voor de dag komen. Het enige jammere is dat we Zalm van Urk pas in 2020 ontdekt hebben.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ik proef veel meer dan het ambachtelijk gerookte. Is dat niet net zo belangrijk?

super lekkere zalm

heb al vaker bested en zal het blijven doen ook

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Geweldig!!

Heerlijke zalm, goede service, fijne mensen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Heerlijke zalm en excellente service

Heerlijke zalm en excellente service

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Kan niet beter; zalm en service top !

Heerlijke verse en gerookte zalm ! Probleem met te laat bezorgen door fout PostNl perfect opgelost door Zalm van Urk ! Aanrader !

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Erg lekker!

Heerlijke vis, vooral bijzonder om de gerookte haring een keer te proeven.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? yep

Beste verse zalm

Altijd verse zalm en perfect warm gerookte zalm. Goed verpakt en prima prijs Kwaliteit is altijd hetzelfde Vriendelijk personeel

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja. Groot verschil met supermarkten

Zelden zulke lekkere zalm op, echt een delicatesse!

Via de webshop besteld en volgens afspraak gekoeld thuis afgeleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!