Heerlijke verse zalm

Zalm besteld voor roken op onze nieuwe kamado bbq. Zalm goed gekoeld ontvangen en zag er ook vers uit. Op 2 manieren bereid, een stuk op lage en een stuk op wat hogere temperatuur gegaard. Zalm was heerlijk mals en zeker voor herhaling vatbaar!!

Uitmuntende kwaliteit zalm

Nergens anders zalm gegeten van deze kwaliteit. Per post ontvangen, goed gekoeld aangekomen en daarna heerlijk van gesmuld. Zodra get op is bestellen we zeker weer nieuwe! Bedankt Jongens van de Fant!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

super lekker

Superlekker! Groot verschil met kweekzalm van de supermarkt. Keurig verpakt.

Super lekker

Super lekker. Heel goed verpakt en snelle levering.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm en paling.

Keurige en snelle levering van de paling en zalm in een gekoelde box. Super! Zeer tevreden.

Voortreffelijk

Heerlijke vers gerookte zalm Goed verpakt en gekoeld thuis bezorgd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Heerlijke vis

Zalm smelt op je tong, bestelling komt op tijd.

Gdweldige zalm

Als je deze zal geproefd hebt wil je nooit anders weer, zelfs in Assen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Boterzachte zalm met verfijnde rooksmaak

Komt in uitstekende verpakking en nog steeds koel thuis aan. Bijzonder malse zalm met echt een heerlijke smaak. Ook twee pakketjes voor familie laten bezorgen en die hebben er ook van genoten. Zeer zeker de moeite waard om uit te proberen. Zowel koud te eten op een toastje of gewoon zo, in een salade of bij pasta. Ik zeg doen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Fantastisch!

Supersnel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding. Jullie hebben 2 zalmfanaten heel blij gemaakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Lekkere zalm en vlot bezorgd

Heel fijn dat de gerookte zalm apart verpakt is in twee pakjes bij de 500 gram. Wij hebben gesmuld!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Mijn zwager nam vaak zalm mee uit Urk, maar nu hij door Corona daar voorlopig niet meer komt miste ik het heel erg. Ik ben maar eens gaan Googelen en kwam er achter dat ik het gewoon online kan bestellen. Het is superlekkere zalm en als je die eenmaal hebt gegeten ben je verpest en hoef je geen andere meer.

Delicious salmon!

Both the cold- and the warm- smoked versions are great. Great yet subtle smoke flavour and perfect seasoning. It comes nicely packaged with ice packs to keep its freshness

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Yes

Lekkere zalm en snel bezorgd

We hebben genoten van de heerlijke zalm. Snelle bezorging. We gaan dit zeker nog eens doen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja!!

De warm gerookte zalm was verrukkulluk!!!!

Wij werden verrast door een pakket gestuurd door onze dochter met een warm gerookte zalm. We hebben er van gesmuld, hij was zo ontzettend lekker. Daarna heb ik 2 stel vrienden ook in deze thuisblijftijd verrast met zo'n grote warm gerookte zalm. Ze waren heel blij!! Het pakket werd beide keren op tijd gebracht en was super verpakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker!

Heerlijke zalm super afgeleverd

De zalm werd heel snel en keurig verpakt afgeleverd. Heel erg goed verpakt en het was nog heerlijk koel bij aflevering!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja het is echt heel erg lekker

Kwaliteit product!

Vis van een mooie kwaliteit! Goed gekoeld en gevacumeerd afgeleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heel erg lekker, kreeg het zeer koel verpakt , snelle service

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, het is erg lekker

super!

super!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Overheerlijke zalm en snel thuisbezorgd genieten!

Overheerlijke zalm. Heel snel en in een mooie gekoelde doos bezorgd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Heerlijk zacht en vettig

Zoooo vreselijk lekkerrrrrr

Snel geleverd, super vers en heerlijk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Heerlijk

Heerlijke gerookte zalm, verzending is een goede optie. Alles keurig gekoeld verpakt. Complimenten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Yes

Super goede kwaliteit

Goede service, en prima verzending, heerlijk koel, en vooral heel smakelijk!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Zo aangenaam verrast, besteld en de volgende dag al bezorgd. Ik wilde graag zalm die niet gekweekt is en wat was het heerlijk, de paling ook. We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. O ja, goed verpakt ook. Groetjes Sandra

De beste warmgerookte zalm

Als we in de buurt van Urk komen, bezoeken we de Jongens van de Fant om deze heerlijke zalm te kopen. Het is fijn dat deze nu - met het Corona-virus - ook online te koop is. Het enige minpuntje is voor Post.nl die er 2 dagen over deed om de goed verpakte zalm te bezorgen.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!