Zalm van Urk is Top!

Wij halen al jaren zalm bij de gebroeders Post. Fantastische kwaliteit vis. Heerlijk!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten.

Je eet je vingers er bij op

Hele lekkere verse zalm en goed klaar gemaakt! En ook de prijs valt reuze mee. Kortom een aanrader!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker beste kwaliteit!

Lekkerste zalm ooit

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100%

Netjes verzorgd - gekoeld verstuurd!

Top service. Voor mijn ouders een gerookte zalm besteld. Werd netjes gekoeld thuisbezorgd. En smaakte ook nog eens heerlijk! Top gerookt. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja. Dan is supermarkt zalm mr droog....

Heerlijke verse en warmgerookte zalm van Urk

We hebben verse en warm gerookte zalm besteld en thuis laten bezorgen.Dit gebeurt via Postnl en is prima gegaan. Voor maar iets meer konden we het in de avond laten bezorgen en dan is het makkelijker om thuis te zijn. Het was uitstekend verpakt. Het enige nadeel vind ik dat er zo veel verpakkingsmateriaal moet worden gebruikt die daarna onbruikbaar is. Hopelijk vinden jullie daar nog een keer wat op. Eerst wat van de verse vis gegeten en de rest ingevroren. Deze was echt verrukkelijk. een paar dagen later de warm gerookte met witte asperges. Een prime combinatie en ook dit was smullen. Dit doen we zeker nog een keer!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, ik heb het nog nergens zo lekker gegeten.

heerlijke producten

Heerlijke zalm- besteld alleen deze keer door de corona/ paasdrukte...duurde het iets langer dan normaal voordat we het in huis hadden

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Smaakte goed

Wat een beetje jammer is dat de zalm donderdagavond bezorgd zou worden dat werd dus vrijdagavond .

Alleen maar top

Altijd is het smullen van jullie zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Heerlijk van de zalm gegeten

Zalm kwam goed koud aan ook al had de postbezorger een dag vertraging

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Je merkt dat er een intense rooksmaak aan de zalm zit

Heerlijk lekker

Hartstikke top geleverd. Jammer dat Post NL het 1 dag liet wachten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Snel en lekker

Super snelle en goede service Heerlijke zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke zalm en snel geleverd

De zalm smaakte heerlijk en was goed verpakt. Goede service en snel geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja heerlijk malse zalm, niet te vergelijken met de droge zalm uit de supermarkt.

Keurig en smaakvol

Makkelijk te bestellen, keurig verpakt en koel geleverd! En top gerookte vis! Zeker aan te bevelen of om nogmaals te bestellen.

Smaakt naar meer.....

Bestelling weer prima ontvangen, de zalm en paling waren heerlijk!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Heerlijke zalm

De zalm is erg goed. Alleen vanwege de drukte bij de pakket bezorging werd de zalm 1 dag later bezorgd. Gelukkig was deze goed ingepakt.

Heerlijk

Heerlijke zalm (warm gerookt) en snelle levering. Product wordt ook super goed verpakt in een mooie doos met koelelementen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Dit is een fantastische kwaliteit vis met service !

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Yes

Goede bezorging

Snelle bezorging koel had 2 warmgerookte moten zalm besteld kreeg 1 eindstuk van de zalm dat hoort niet

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jawel

Heerlijke vis!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Goede kwaliteit

De ene dag besteld, volgende dag perfect op tijd, keurig verpakt en gekoeld geleverd. Goed van smaak

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja. Lekkerder als van de supermarkt

Heerlijke zalm!

Ik mocht onlangs met de vrienden heerlijke zalm bestellen. Ik ben minder fan van de warm gerookte zalm, maar de koud gerookte zalm was heerlijk! De vis is heel vers en mooi van kleur en smaak. Bestellen zeker weer!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja!

Fijne zalm goed verzorgd

Wij vinden de zalm heerlijk zoals gezegd goed verzorgd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Heerlijke verse zalm! Gaan zeker vaker bestellen

Super lekker en geweldig goed gekoeld geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heel erg goede ervaring vam zalm van urk

Een heerlijk gerookte zalm en goed fackum verpakket

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Heerlijk ambachtelijke zalm met echte pure Zalm

Bestel altijd via internet. Word keurig afgeleverd in een gekoelde box. Vind de warm gerookte zalm het lekkerst. Heerlijk gerookt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja echt.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!