Te gek! Goed verpakt, de vis komt altijd koud aan!

Ik ben erg tevreden op alle fronten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Je blíjft er van eten!!

Mijn dochter en schoonzoon hebben de helft van de bestelde zalm gekregen van mij. Ze hebben heerlijk mee gesmuld van de zalm. Via mijn schoonzoon(afkomstig uit Marknesse) heb ik van jullie gehoord en van hem mijn eerste stuk gerookte zalm geproefd van jullie. En ja, probeer dáár dan maar eens af te blijven. Héérlijk!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Het was "vers van de pers" en dat was te proeven.

Geweldige lekkere zalm

Alles keurig en koel verpakt! Smaakt zeer vers

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

lekkerste gerookte zalm die ik ooit op heb

het is een hele lekkere gerookte zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? niet dat ik weet

Heerlijke vis van top kwaliteit

Al meerdere maken besteld, altijd goed en altijd lekker. Zalm van Urk is een echte aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

Beter kan haast niet !!

Zowel de thuisbezorgde zalm alswel de zelf afgehaalde zalm, steeds prima kwaliteit.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Goed gerookt, minder zout dan fabrieksmatig gerookt

Heerlijke zalm, makkelijk thuisbezorgd.

Makkelijk besteld via de website. 2 dagen later in huis. Mooie stukjes netjes per moot gevacumeerd verpakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Lekkerste zalm ooit!

De warm gerookte zalm is verrukkelijk, niet te vet niet te zout niet te droog maar helemaal precies goed!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Heerlijke zalm

Heerlijke zalm voor een goede prijs

Zoals altijd, heerlijk

Inmiddels al een paar keer besteld. Kwaliteit blijft altijd gewaarborgd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Zalig, zacht en zeer smakelijk!!

Al verscheidene keren zalm besteld en opgehaald uit Urk. Af en toe als ik in de buurt ben even aankeren en mernemen. Iedereen die ervan hebben geproefd zeggen ook ; heerlijk, zalig, goed gekruid en vers!! Ik beveel het anderen aan, top kwaliteit!!! Had in Kuinre gewoond en vrienden uit Urk, op school, uitgaan in E'oord en woon nu in Duiven (Gld). Dank jullie wel Jongens van de Fant!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Je proeft het, je voelt het en je ziet het!

Super zalm, om je vingers bij op te eten!

We kregen dit bedrijf aanbevolen door familie. Nadat we het voor de eerste keer hadden uitgeprobeerd, waren en zijn we het erover eens dat deze zalm niet is te vergelijken met zalm die we eerder hebben gegeten. Een heel pure smaak, alles ziet er goed uit en top verpakt en verstuurd! Echt een aanrader!

Smullen

Als je de warm gerookte zalm hebt geproefd wil je niks anders meer.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Goeie levering van heerlijke zalm

De levering was heel goed. Ondanks dat het pakket een dag vertraagd was, voelde de zalm nog koud aan. Als je deze zalm eenmaal geproefd heb wil je geen andere meer.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

super verpakt en heerlijk om te eten

snel geleverd en geweldig verpakt de warm gerookte zalm eenmaal geproeft je wilt geen andere meer

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Heerlijke zalm, van genoten tijdens paasweekend dankzij vriendelijke en meedenkende klantenservice op tijd geleverd!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Niet zo lekker als anders

Spullen werden dit keer op tijd geleverd door post NL. De warm geraakte zalm was echter een stuk minder lekker dan we gewend waren. Dit geldt voor alle stukken.. De bovenkant van de zalm was erg hard en daardoor niet lekker/ eetbaar.. We hadden de indruk dat er te hard gerookt was.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja normaal zeker

Mooi product en prima service

Vorige week kwam het pakket binnen met koudgerookte-, warmgerookte en verse zalm. Mooie vis en heerlijk van gegeten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, zeker de warmgerookte zalm heeft duidelijk een veel rokerige smaak en geur!

Super smaakvolle kwaliteitszalm. Perfect gerookt. Onze favoriete is de warm gerookte zalm. Zendingen online worden keurig verpakt en gekoeld geleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker. Groot verschil met de gerookte zalm uit een supermarkt.

Super lekker

Herhaling zeker

Fantastisch!! Heerlijk gegeten

Wat een goede kwaliteit vis. En de service en snelheid was ook zeer fijn. Bezorging in de koelbox was ook goed geregeld!! Alleen maar positieve woorden vanuit onze kant!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100% verschil met andere zalm

Excellente kwaliteit voor goede prijs

Bestelling was eenvoudig en snel. Producten waren van hoge kwaliteit en goed verpakt!

Perfect!!!!

Heerlijke vis. Perfecte kwaliteit en een fantastische smaak.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Beste gerookte vis van het land

Ik heb een bestelling voor mijzelf en als verrassing voor familie geplaatst voor Pasen. Prima op tijd bezorgt en de zalm is echt het lekkerste bij zalm van urk!! Iedereen vond zijn stukje heerlijk en wil niet meer anders.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100%

Heerlijke zalm! Keurig gekoeld verpakt. Geleverd volgens afspraak.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!