Heerlijk.

Ik vond het heerlijk. Wel had de gekruide van mij meer gekruid mogen zijn. Maar voor de rest super.

Heerlijke zalm!

Goede en snelle service

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Fantastisch, uitstekende kwaliteit en perfecte bezorging!

Op de Horecava heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Jongens van de Fant en onder andere de warm gerookte zalm mogen proeven. Echt top! Onlangs heb ik voor de tweede keer een zijde warm gerookte zalm online besteld, echt een aanrader. Het wordt keurig binnen enkele dagen gekoeld bezorgd en de smaak is perfect, mooie rooksmaak en heerlijk zacht. Ik heb de kruiden voor de warm gerookte zalm ook besteld en binnenkort dus maar eens thuis proberen..

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

heel erg lekker!

Topkwaliteit !! keurig geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Heerlijk

Goed gekoeld geleverd. Zowel warm als koud , heerlijk warm gerookte zalm gegeten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Duidelijk verschil

Super zalm!

Zalm is geweldig lekker. Wordt keurig verpakt en op tijd bezorgd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Beste zalm ooit gegeten!!!!

Voor Pasen een heerlijke gerookte zalm besteld. Deze kwam optijd binnen en hebben met het gehele gezin heerlijk van gegeten. Voor ons geen paaseieren meer

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 10

Heerlijk vers gerookte zalm

Ik had 6 stukjes van 220 gram besteld. Helaas zaten sommige stukjes ( ver) onder dat gewicht. Totaal gewicht was uiteindelijk goed, ik had 7 stukjes gekregen ipv 6. Helaas zat er een staart stuk bij en daar had ik niet voor gekozen. Aan de smaak valt niet te tornen, voortreffelijk, alleen heel jammer dat de stukjes niet op het goede gewicht zaten zoals in de advertentie werd vermeld.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Prima zalm

Kwaliteit is veel beter dan uit de supermarkt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 9

Makkelijk bestellen, van de overheerlijkste producten. Prijs is ook niets van te zeggen want de kwaliteit is er naar.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, en het is n perfecte rooksmaak.

Zeer goede gerookte zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeer goede smaak

Heerlijke zalm,

Om je vingers er bij op te eten,zo lekker.👍

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker.👌

Heerlijk

Smaakt super en de bezorging is ook super. Voor herhaling vatbaar.

Lekkerste zalm

Ben een groot zalm liefhebber en kan echt concluderen dat deze zalm bovencategorie is!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Lekkere zalm en netjes verpakt bezorgd

Lekkere zalm !

Complimenten uit Twente

De gerookte zalm is altijd uitmuntend! Of je het nou eet in Urk of per post laat verzenden naar Twente. De zalm kwam ijskoud binnen en was erg lekker :-)

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja absoluut

Lekkerste zalm ooit.

Het is de lekkerste zalm welke ik geprobeerd heb. Warm ambachtelijk gerookt, subtiel gezouten, smelt weg op je tong, Er is balans in smaak, geur, prijs en kwaliteit! Ik zou het iedereen aanraden om deze overheerlijke zalm te proberen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeer zeker

Lekkere smaak

De zalm is altijd lekker van smaak bij de Fant. Kunnen maar weinig aan tippen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Als alle vorige keren: top kwaliteit

Heerlijke zalm, valt van je vismes af! Levering correct

Uitstekende kwaliteit

De zalm kwam goed verpakt aan. Smaakte heerlijk en zag er goed uit!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja!

Fabelachtig.

Prima verpakt en koel aangekomen Smaakte geweldig. Al eens eerder besteld. Nu weer heerlijk gegeten. Aan te bevelen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker heerlijke rooksmaak

Opnieuw top!

Ook nu weer volop genoten van overheerlijke producten van de Jongens van de Fant. Keurig verpakt en snel geleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

kwalitatief de beste zalm tegen redelijke prijs

toen ik 7 jaar geleden in de polder woonde kwam ik in contact met de jongens van de Fant. de kwaliteit van de zalm was en is nog steeds zeer goed. ik woon nu alweer ruim 4 jaar in het westen van Nederland maar ben nog steeds vaste klant en rij er graag een stuk voor om Jan van der Werff

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Altijd goedeKwaliteit👍

Mijn levering was vertraagd omdat het druk was bij post nl, ondanks dat was de kwaliteit vd vis nog steeds perfect, en koel gebleven tijdens transport! Alle keren dat ik heb besteld, de vis was altijd vers en perfect gerookt, complimenten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker, veel lekkerder en verser dan je in de supermarkt kan krijgen. Absoluut kwaliteits verschil

Super lekker

Goede service, Prachtige en eerlijke producten. De zalm is heerlijk , De paling. Ook waren we heel verrast over de gerookte haring.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!