Onze Zondagse lekkernij.

En als ik zeg een lekkernij, het is een traktatie. De kinderen en de kleinkinderen zitten er bij te smullen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Smaak is perfect.

heerlijk

Het mooiste is natuurlijk om de zalm zelf bij jullie bijzonder tentje af te halen maar wat smaak, gemak en versheid betreft is jullie zalm steeds het top!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

super vers en smaakvol

super vers en smaakvol bovendien een snelle levering en hygienisch verpakt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

TOP

duidelijke info , heerlijke smaak , geweldige kwaliteit , korrekte afleveringstijd en super verpakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? absoluut

Top kwaliteit en snel geleverd

Heerlijke zalm en paling, snel geleverd in unieke vershoud verpakking. Kan niet beter!

top prijs/kwaliteit.

Lekkere zacht gerookte, pure zalm. Ook de verse zalm smaakt heel natuurlijk en is superlekker. Perfect gekoeld geleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Goede levering in good gekoelde verpakking. Heerlijke zalm. Erg van genoten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

De levering is perfect verlopen

De levering van de zalm is uit de kunst gegaan. Als bonus kreeg ik een gerookte makreel. Tevens de afspraak gemaakt dat ik voortaan een paar makrelen mee kan bestellen. Dit bespaart mij heel wat KMS met de auto. Helemaal top zou het zijn als ik ook een zalmsalade mee kan bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat proeven wij. Het is de beste zalm van Nederland.

Prima zalm!

Soms merk ik wel dat de rooktijd wat is gekort... Dat proef je wel. In de kwaliteit . Verder goed

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Yep

Erg goede vis. Keurig verpakt en op tijd bezorgd in Alphen aan den Rijn

Keurig levering volgens afspraak ook op tijd. Heerlijk vis gegeten. Jongens bedankt en tot de volgende bestelling.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja en lekker vers

Precies wat ik er van verwacht!!!!

Heb niet vaak zalm gegeten die zo heerlijk is!!!!!

top bedrijf

Goede zalm en snelle levering. top.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja heerlijk

Gewoon fantastische service en ZEEEEEER goede kwaliteit Zalm en Paling

Ik heb Zalm van Urk als zeer klantvriendelijk ervaren zowel via de webshop als op locatie in Urk waar nog meer soorten vis zijn te verkrijgen. De verzending via Post-NL verloopt ook heel goed en de vis is uitermate goed verpakt zodat het ook mooi vers bij je thuis wordt afgeleverd. Kwaliteit is echt Super.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100

Goed verpakt, snel ontvangen en natuurlijk OVERHEERLIJKE zalm!

Eenmaal geproefd, wil je geen andere meer! De bestelling online gaat echt heel goed. De zalm komt gekoeld aan.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Zalm van Urk, van jongens van de Fant “ EEN DELICATESSE “ !!!!

In deze rare onwerkelijke tijd was de zalm die we vorige ontvingen een feestje. We hebben er weer enorm van genoten !!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Verse, frisse authentieke zalm-ervaring in Nederland!

Via mijn schoonzus Harma kennis gemaakt met zalm van de jongens van...., destijds nog in Dronten. Jullie zalm kwam en komt standaard op tafel bij familie-reunies, verjaardagen en feestjes. Inmiddels bestellen wij zelf onze zalm. Vers, koud- of warmgerookt, en niet meer alleen bij feestelijke gelegenheden. ik eet vaker zalm dan vlees, dankzij jullie - dankjewel! Rose M Koelewijn 0624 377 323

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Beste zalm van Nederland

Prima levering en een top product maar dat is altijd al zo geweest

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Alteit keurig op teit gelevert

Klopt alteit helmaal geweldig. Erg lekker vis geweldig.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zekers egt heel lekker

Snelle levering, super verse zalm en veel te lekker!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, veel lekkerder

alsof er een engeltje over je tong zwemt

pure heerlijke smaak. Na vele supermarkt visjes, weet ik weer hoe zalm hoort te smaken.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Het leven heeft weer zin..

Heerlijke zalm en vergeet de paling niet, jammi jammi.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Geweldige zalm keer op keer

Altijd verse zalm en goede bezorgservice. Je merkt dat het van goede kwaliteit is en een groot verschil is met zalm uit supermarkten.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Delicious!

Best salmon I've ever tasted, and I come from the Scottish Highlands! We had fresh salmon and trout from the river Lyon, across the roadway from our house. I was introduced to Zalm van Urk in The Hague by a good friend, and ordered for myself and others ever since then.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Yes

bedankt

Zoooo lekkerrrrrr!!!!!

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!