In één woord geweldig

Nooit ergens anders zulke heerlijke zalm gegeten. Smelt gewoon op je tong.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dit proef je zeker

De zalm daar

Ik rij regelmatig vanuit Kampen naar Urk (ruim 30 km) om bij Zalm van Urk (Jongens van de Fant) zalm en andere vis te halen. Ik eet 3 x per week zalm of vis en ben dus een kritische eter. Nergens, maar dan ook nergens vind ik de zalm lekkerder dan bij dit bedrijf, dat bovendien ook nog uiterst vriendelijk personeel heeft. In alle opzichten een hele dikke 10!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat proef je in elke hap!

Uitmuntend!

Bestellen...heel eenvoudig Bezorging...stipt Verpakking...stevig en prima gekoeld Resultaat, heerlijke warm gerookte zalm die helaas ondanks de voldoende bestelde hoeveelheid te snel op was. Een absolute aanrader en, voor ons, zeker voor herhaling vatbaar.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zo'n kenner ben ik niet, maar weet wel dat dit de lekkerste gerookte zalm is die ik gegeten heb.

Beste zalm van Urk en omstreken

Altijd constante kwaliteit, dat is wat je wilt bij een goed stuk gerookte zalm. Vergeet ook niet de heerlijke verse gebakken vis om af te halen of op locatie op te peuzelen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Best salmon ever!!!

Last year l ordered for the first time, this year some family members already call me to remind about the salmon. Was so goooood, nothing left for the cat 😁. The new order is on the way!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Snelle levering in de juiste verpakking

Overheerlijke zalm Vers! , niet duur en zeer makkelijk te bestellen via de site. Keuze bezorgmoment ook mogelijk. Zeker een aanrader.

mjammie mjammie mjammie

Online besteld, netjes verpakt en gekoeld afgeleverd. Paar zalmstukken in de koelkast voor het weekend en de rest in het vriezertje. Lekkerste zalm ooit!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Echt heerlijk

Geweldig.

De beste zalm van Nederlanden omstreken.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Wilt u zalm smullen uit de hand, ga dan naar de jongens van de Fant

Vorig jaar op Urk heb ik de zalm van jullie ontdekt. En ik heb er in Bunschoten al zat gegeten maar deze wonnen het. Heerlijke doorrookte rooksmaak en toch lekker mals. Elke keer als ik op Urk ben dan ga ik eerst naar de Fant. Het water staat alweer in de mond. En dan heb ik het nog niet over die overheerlijke salades!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

meerdere keren besteld

super ervaring heerlijke vis

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

SUPER, VERRUKKELIJK, GEWELDIG. geen ander woorden voor.

Zalm is heel erg lekker, en perfect verpakt en geleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Super goed en super lekker

Goede kwaliteit erg lekker en goede services!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Zalm van Urk, met veel liefde gerookt en verpakt!

Spreekt toch wel voor zich neem ik aan, er bestaat geen lekkere Zalm dan Zalm van Urk!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker! En met veel liefde!!!

super bedrijf en service.

heerlijke zalm en top gerookt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker betere smaak

Zeker voor herhaling vatbaar!

Vlotte levering, heel goed (gekoeld) verpakt, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de heerlijke zalm.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

(H)eerlijke zalm

Goede Producten en Goede en Snelle service

Goede producten, netjes verpakt en snelle verzending.

Geweldige kwaliteit !!!!

Vriendelijk personeel , en deskundig !!!

Een waanzinnige smaaksensatie

Ik stond in een winkel en kwam aan de praat met een andere klant over gerookte zalm. Deze klant vertelde ons dat er een gerookte zalm bestond die elke andere zalm overtrof. Het betrof de zalm van de jongens van Fant. Dus wij bij de eerste de beste gelegenheid deze zalm gekocht. We waren erg benieuwd en ook een beetje sceptisch. Maar het was een complete verrassing toen wij deze zalm voor het eerst proefde. Wat een smaaksensatie. Wij kopen geen andere zalm meer dan deze zalm. Echt een pure verwennerij.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Heldere communicatie.

Duidelijke antwoorden op mijn vragen, alles supersnel geregeld!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ik heb de zalm nog niet mogen proeven, dus stuur maar op die extra zalm!!

Fantastische tractatie!

Een heerlijke vis,zacht van smaak, een echt ' engeltje over de tong'!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja,precies voldoende,zodat de vis heerlijk mals blijft

De smaak is raak!

Vol van smaak, goed gerookt, niet te vet en niet te zout dn goed zuiver op de graat.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut. Ik bestel nu voor de derde keer een hele zalm.

Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Wij krijgen prachtige kwaliteit vis, in een goede verpakking voor een hele goeie betaalbare prijs. In een woord: ik weet geen betere

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Prima kwaliteit, snelle levering.

Gasten en relaties hebben er van genoten, dit jaar zeker weer bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Ge-wel-dig lekker, beste zalm ever!

Wat een geweldige zalm, echt niet te evenaren. Je proeft de ambachtelijke bereiding er echt in terug. Wij rijden regelmatig langs vanuit Schiedam maar ook bestellen is perfect! Heerlijk op een toastje, bij een borrel, zéker met visite, een gegarandeerd succes.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten, deze smaak is echt niet te evenaren! Je proeft het direct.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!