Gewoon geweldig lekker!!!! Puur kwaliteit

Geweldige smaak gewoon top kwaliteit en puur vakmanschap hoe het gerookt is zeker voor herhaling vatbaar Zo hoort vis te smaken!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Gewoon puur kwaliteit product en vakmanschap

De lekkerste warm gerookte zalm

Dit is met afstand de lekkerste warm gerookte zalm die ik heb gegeten. Voor mij alleen nog maar zalm van Urk van de jongens van de fant.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Uitstekende website !

Ruime keus in het bestellen van de diverse vis soorten !

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Nog niet getest komt 20 December

Heerlijke Zalm, tijd om weer te bestellen!

Tijdje geleden alweer dat ik besteld heb.... maar kwam keurig verpakt en gekoeld binnen. Zalm aan de hele familie uitgedeeld, ik was het mannetje! Heerlijke Zalm, aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker, de lekkertse Zalm!

Toppers

Krijgt er nooit genoeg van.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Heerlijke zalm> goed verpakt thuis gestuurd gekregen

geweldig dat je zalm kunt bestellen via pakketdienst> zeer goed verpakt. Nog leuker zou zijn als de verzendkosten gratis waren (zou ik toch iets vaker bestellen) Het is maar een TIP!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? absoluut

Jullie hebben de lekkerste zalm

Ik woon in Hendrik Ido ambacht. Een kennis neemt voor mij de zalm van jullie altijd mee. Sinds dien wil ik alleen deze zalm nog maar. In 1 woord de lekkerste die ik ooit heb gegeten.

in 1 woord; geweldig

Wat je ook haalt, alles smaakt heerlijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, absoluut

Dit is HEERLIJK!!!!!!!!

Ik had kennis gemaakt met jullie zalm en was zeer verrast door de kwaliteit. Normaal kocht ik bij Lidll, Aldi of Ikea mijn zalm maar dat doe ik nu nooit meer. Bestellen was een fluitje van een cent en tot mijn verrassing kwam er een keurig verzorgde verpakking met zalm hier binnen, top ! ik geniet iedere keer weer van een geroosterde boterham met zalm. Als het op is bestel ik weer hoor. Marieke de Boer Roosendaalseweg 121 3882MN Putten

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Zalm van Urk is uitstekend.

De zalm zoals die wordt gerookt door De jongens van de Fant heeft een excelente smaakbeleving. Ook de eigengemaakte zalmsalade is verrukkelijk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

De lekkerste zalm die ik ooit gehad heb.

Via een kennis ooit een paar keer speciaal naar Urk gereden om zalm te halen vanuit haulerwijk friesland Dit jaar besloot ik mezelf te verwennen toen ik wat geld over had en heb het online besteld via hun website Dit.. Omdat het de lekkerste zalm is die ik ooit gehad heb.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Geweldige kwaliteit

Hele goede ervaring en leveren keurig op tijd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zekers

De allerbeste lekkerste zalm die ik ooit gegeten heb.

De zalm van Urk is een engeltje op je tong . Goed gekruid en gerookt de allerbeste die ik ooit heb gegeten. Je blijft hiervan eten.

vakmanschap

Geweldige kwaliteit door vakmanschap.Keurig snelle en correcte verzending

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Super Zalm, Vers, Warmgerookt en Koudgerookt, allemaal lekker.

Snelle verzending, heerlijke producten en goede houdbaarheid. De portie verpakkingen zijn ideaal om eventueel ook in te vriezen. Ben enthousiast en zal blijven bestellen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Echt zo lekker👌

Vorig jaar besteld en ook de manier van bestellen en het bezorgen was heel goed verzorgd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker 👌

Super vis erg lekker

Echt een aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Wat ik proef is dat het goede vis is en lekker smaakt en hoe of heb ik geen verstand van

Kwaliteit van hoog niveau en snel en keurig bezorgd

Wij zijn regelmatig klant bij de jongens en bestellen de warm gerookte zalm en zijn zeer tevreden .

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Super zalm en paling

Moet de bestelling van dit jaar nog krijgen. Maar die van vorig jaar was super.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

Ookee

Bij internet leveranties is 1 kg zalm wel inclusief verpakking. Dat had ik graag anders gezien

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Nee, maar wel dat de zalm WARM gerookt is

lekkerrrrrr

is het mogelijk om voor gesneden te verkrijgen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja hoor.

Altijd vers en lekker

Snelle levering, heerlijke verse zalm. Ook de koud gerookte zalm staat regelmatig op ons menu

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker

Top zalm

Heb al vele gerookte zalm geconsumeerd maar deze is de lekkerste die ik geproefd heb!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 100%

Top kwaliteit

Online prima te doen vlotte bezorging Helemaal te vreden

super lekker goed gerookt

heerlijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!