Uitstekende website, duidelijk en eerlijk gepresenteerd.👍

WIst niet dat het zo gemakkelijk kon gaan om een zalm te bestellen op een door mijzelf gewenste datum. Deze zaak straalt op mij vertrouwen uit en liefde voor het vak en de eerlijkheid van het produkt. Goede wijn behoeft geen krans, ik zeg het voort🙋🏻

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Top zalm van top team

Kwaliteitproduct. En het gemak van online

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Natuurlijk.

De lekkerste zalm van Nederland

Als je de warmgerookte zalm van de jongens van de fant één keer hebt geproefd wil je nooit meer anders

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeer zeker

Vis is pas vis uit de zee zo op het bord.

Lief hebber van zalm prima verpakking en super vers.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? JA

topkwaliteit

Om je vingers bij af te likken deze vers gerookte zalm.....

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Natuurlijk top

Goede smaak en service en klantvriendelijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Echt wel lekkere rooksmaak en goed gekruid

Ge-wel-dig!

Ooit geproefd door collega die in Urk is opgegroeid. Hierna zelf gaan halen en nu het gemak van de bezorgservice.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja maakt echt een verschil.

Heerlijke warm gerookte zalm

Mooie zalm, mooie gekoelde verpakking, prima!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Nog nooit zulke lekkere zalm gegeten, om je vingers erbij op te eten.

nog nooit zulke lekkere zalm gegeten, mjammie

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? jazeker

Geweldig!

Heerlijk zachte zalm nergens zo lekker!!

Heerlijke zalm

Heerljke zalm die goed van smaak was, zowel de warm als koud gerookte zalm. Snelle levering en goede verpakking.

Fantastisch op alle fronten

Smaak is heerlijk, verzending perfect

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

hun zalm is zo lekker dat zelfs ik vis eet

de Zalm - van - Urk is een feest om te eten. wat kan je er meer van zeggen?

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? echt wel!

Grandiooz gewoon !

Beste zalm ever.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? yes

Heerlijk!

Ik hou van zalm! En het is super gezond voor je. Ik heb er van genoten!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Top kwaliteit super lekkere zalm

Aantal stukken aan kritische koks laten proeven en een eenduidig antwoord gekregen Super kwaliteit zeer smakelijke zalm

Topkwaliteit en superservice

Het is ruim 1 1/2 uur rijden naar Urk, maar door de webshop kunnen we toch genieten van de heerlijke visspecialiteiten van Zalm van Urk. Daarbij zijn de prijzen in vergelijking met viswinkels in onze buurt ook lager. Dus voor ons is het geen vraag meer, waar wij onze vis bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker weten

Top zalm!!

Ik heb al meerdere keren zalm gehad van jullie, maar hij smaakt verrukkelijk!!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Zeer goed en correct geleverd

Zeer goed erg lekker en correct geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Verrukkelijke vers

Prima website om te bestellen Niet duur Goede waar en altijd vers Bestellen en de volgende dag gekoeld geleverd Ik blij dat ik deze zaak ontdekt heb.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Super vers en netjes geleverd zonder dat je de deur uit hoeft!!

De doos kwam via de post; netjes verpakt, koel en super verse zalm! Deze smaak blijft wel hangen zo lekker!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, uniek zo lekker!

super kwaliteit en prijs

super om kado te geven mooi verpakt. ze voegen een persoonlijk kaartje bij en de kwaliteit is super bedankt

Voldoet alle verwachtingen

Lekker vers en een grote smaak beleving

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!