Geweldig merk geweldige service
Hi Danny! Bedankt voor je review! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel onze producten als onze service. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groet, Lisanne| Malelions
Mooie kleding blijft lang mooi
Hi Alex! Bedankt voor je goede review! Superleuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kleding en de kwaliteit ervan. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt! Vriendelijke groet, Lisanne| Malelions
Ik heb de laatste tijd mooie kleding en accessoires geshopt op de webshop. Mooie aanbiedingen, goede kwaliteit en snelle levering. Kortom zeer tevreden.
Beste Diana, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop! We doen er alles aan om goede kwaliteit, leuke deals en snelle service te bieden. Jouw review motiveert ons om zo door te blijven gaan. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Nicky | Malelions
Goede snelle levering
Beste Rowan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van onze kleding als de snelle levering. Hier doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Nicky | Malelions
Good quality however sizes are not upto mark. Slight fading of shirts too
Dear Customer, Thank you for your honest review! We're glad to hear that you're satisfied with the quality of our products. We always recommend reaching out to us whenever you experience issues with sizing or any damage. We're happy to look into it further with you. We hope to see you again soon! Kind regards, Nicky | Malelions
Goede prijzen en een snelle service.
Hi Ninja, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze prijzen en snelle service. We hopen je snel weer terug te zien! 😊 Vriendelijke groet, Team Malelions
Hoodie besteld voor mijn zoon, mega snel in huis. Viel uiteindelijk iets te groot uit. Bij deze shop kun je nog ouderwets gratis een ruiling aanvragen. Doen ze nergens meer, nou hier dus wel geweldig. Beetje pech gehad met de pakketdienst en omdat de maat die ik wilde dreigende uitverkocht te geraken, persoonlijk contact gehad via email. Wat een goede service!! Gelijk vriendelijk geholpen en de juiste maat snel in huis.
Hi Chantal, Wat een fijne en uitgebreide review – dankjewel! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en het ruilproces. We vinden het belangrijk om die persoonlijke, vriendelijke aanpak te behouden, juist zoals je zegt: "ouderwets goed". Fijn dat alles uiteindelijk goed is gekomen met de juiste maat voor je zoon. Hopelijk draagt hij de hoodie met veel plezier! 😊 Vriendelijke groet, Team Malelions
Een jas besteld. Wordt zwaar beschadigd geleverd. Omruilen via website lukt niet en contact met klanten service kan tot 3 dagen duren. Jas teruggestuurd. Hier 7 euro kosten voor moeten maken. 4 dagen lang mailcontact moeten hebben, zonder excuses, zogenaamd was de schade niet zichtbaar toen ineens toch wel maar de verzendkosten vergoeden ho maar, maar een kortingsbon aanbieden. De klant kosten laten maken voor een fout die door het bedrijf is gemaakt en dan vervolgens ook nog geld proberen te verdienen aan de klant. Het is om je dood te schamen. Ik koop hier nooit meer iets.
Beste Desiree, Vervelend om te lezen dat u deze ervaring gehad heeft. We geven inderdaad binnen 1 a 3 werkdagen antwoord per mail, we krijgen namelijk meerdere mails binnen. Onze klantenservice had de foto's in eerste instantie niet goed bekeken, we hebben u daarvoor onze excuses al meerdere malen aangeboden. U had zelf al meteen een retourlabel aangeschaft, zonder onze reactie af te wachten. Die kosten kunnen we dan inderdaad helaas niet vergoeden, omdat dit via een ander systeem loopt. Als u onze reactie af had gewacht, hadden wij natuurlijk een gratis retourlabel naar u toegestuurd. Wel hebben we u inderdaad een korting aangeboden ter compensatie, daarmee ging u helaas zelf niet akkoord. Mocht u deze code alsnog graag willen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Malelions
Tot nu toe alle Malelions items die ik heb besteld zijn allemaal goed. Heb hoodies, een aantal jeans en joggingbroeken, zomer setjes en recentelijk ook een winterjas gehaald. Ik ben normaal niet zo onder de indruk van een puffer jacket, die houden je vaak maar tijdelijk warm. Maar de Sport Astro Puffer Jacket heeft me niet in de steek gelaten! Mooie jas om te zien en houdt me goed warm. Het enige wat ik jammer vind is dat de malelions parfum nergens te krijgen is. Heb overal gezocht maar volgens mij wordt deze niet meer geproduceerd en dat is jammer want het was mijn meest favoriete parfum.
Hi Alirza, Wat een geweldige review – super bedankt voor je uitgebreide feedback! Echt tof om te lezen dat je zo tevreden bent met al je Malelions-items, en dat zelfs de Sport Astro Puffer Jacket je positief verrast heeft! 🔥 Wat betreft de parfum: we snappen je helemaal… je bent niet de enige die 'm mist! Op dit moment is hij inderdaad niet meer in productie, maar wie weet komt daar in de toekomst verandering in 😉. Vriendelijke groet, Team Malelions
Mooie kleding, snelle en goede service. Niks op aan te merken.
Hi Mandy, Bedankt voor je fijne review! Super om te lezen dat je tevreden bent over onze kleding en service. Daar doen we het voor! 😊 Vriendelijke groet, Team Malelions
Als al jaren bestaande klant van het merk ben ik absoluut overtuigd en heb ik veel positieve ervaringen gehad. Verzending is ook snel.
Hi Bjoern, Wat geweldig om te horen dat je al zo lang klant bent en zulke positieve ervaringen met ons hebt gehad! We waarderen je loyaliteit enorm 🙌 En fijn dat ook de snelle verzending opvalt — we doen ons best om alles vlot en soepel te laten verlopen. Thanks voor je support! Vriendelijke groet, Team Malelions
Ik bestel voortaan al mijn truien bij Malelions. Heel fijn merk
Hi Demian, Wat een mooi compliment – dankjewel! Supertof dat je je truien voortaan bij Malelions bestelt. We zijn blij dat je zo tevreden bent met het merk 🙌🔥 Vriendelijke groet, Team Malelions
Heel blij met de aankoop.
Hi Rosely, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop 😊 Vriendelijke groet, Team Malelions
Ik had een bodywarmer besteld, maar aangezien het nog vroor was het geen weer om hem aan te doen. Een week later eerst het warmer en heb ik hem voor het eerst aangedaan. Toen viel mij op dat de drukker kapot was en heb contact opgenomen met de klantenservice, zij hebben direct een nieuwe toegestuurd samen met een retoutlabel. Heel snel en netjes opgelost.
Hi Sebastiaan, Bedankt voor je uitgebreide review! Jammer van de drukker, maar fijn dat je zo tevreden bent over hoe het is opgelost. We doen ons best om snel te schakelen en het netjes af te handelen — goed om te horen dat dat ook zo is ervaren. Veel plezier met je bodywarmer! 🙌 Vriendelijke groet, Team Malelions
Hi Jarno, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je tevreden bent 😊 Vriendelijke groet, Team Malelions
Sneller verzending , goede service
Hi Marianne, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle verzending en onze service 🙌 Vriendelijke groet, Team Malelions
Helemaal fantastisch wat een geweldige bodys de maten kloppen perfect snelle levering zeer tevreden
Hi Marie-Claire, Wat geweldig om te lezen! Fijn dat de bodys perfect passen en dat de levering snel was. We zijn blij dat je zo tevreden bent! 😊 Vriendelijke groet, Team Malelions
Super mooie kleding en top kwaliteit
Kleding kwalitatief goed vind het soms wel iets te duur maar de aanbiedingen zijn wel altijd leuk.
Echt super kwaliteit kleding en accessoires. Mooie collecti Bestel vaker hier. Deze keer had ik de signature gloves kleur taupe besteld maar de zwarte ontvangen. Maar geen zin in gedoe met terug sturen. Vandaar maar 3 sterren
Slippers van dit merk is echt troep, scheuren na 3 weken al in bovenop. Zowel de dealer als Malelions lossen dit niet op zoals het hoort. Koop de slippers niet, rommel!
Goede prijs/kwaliteit
Past goed
Snelle bezorging
Zeer tevreden met het orderproces en snelle levering. Heb meerdere malen besteld inmiddels afgelopen jaren maar ben een zeer tevreden klant