Snel bezorgt mooi en goeie kwaliteit
Alleen jammer dat er bij 100 gratis bezorgen Maar de pakken kosten 99,99 dat kan beter aangepast worden
Lekkere site om te shoppen, mooi merk en snelle levering
Snelle levering en super leuke kleding van prima kwaliteit
Beste Wendy, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Team Malelions
the best care I have ever had. They managed to get me to buy outside of Europe. My order arrived quickly and protected. I will definitely buy again in the future. greetings from Mexico
Dear Jesus Raymundo, Great to read that you received your order quickly! We look forward to welcoming you back as a customer more often! Kind Regards, Team Malelions
Goed. De bestelling was goed gauw thuis service is goed netjes in gepakt
Beste Corma, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Goede ervaring, goede producten
Beste Ad, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Team Malelions
Goede service!
Beste Stefannie, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Team Malelions
Jullie hebben stoere kleding
De producten zitten echt super lekker. Ik zou het aan iedereen aanbevelen
Voor mijn man gekocht past perfect en super kwaliteit !
Beste Vos, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met de aankoop! Vriendelijke groet, Team Malelions
Super snelle levering, super kwaliteit
Beste Chris, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je snel hebt mogen genieten van je bestelling, wij doen ons uiterste best om dit altijd zo snel mogelijk te laten leveren! Veel draagplezier gewenst (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Wat een prachtige jas, goeie kwaliteit en snel geleverd - zoon is blij ;)
Beste Marieke, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel draagplezier (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle levering en mooie kleren
Beste Amber, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel draagplezier (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Goede service en mooie kleding
Beste Melina, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Niks op aan te merken. Alléén retourneren duurt wat langer
Beste Romana, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Team Malelions
Het pak was precies de goede maat door de maathulp in te vullen.
Beste Silvia, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met je aankoop (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Er staat op de site voor 20.00 besteld de volgende dag in huis. Nou dat was bij dus niet het geval wat ik du slecht adverteren vind. Gebeld en DHL kreeg de schuld wat ik wel erg makkelijk vind.
Beste Monique, Vervelend om te lezen dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Helaas ligt vertraging inderdaad buiten onze macht om, zodra wij het pakket hebben overhandigd aan DHL. Natuurlijk is dit voor jou als klant vervelend! Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Malelions
Kwalitatief goede kleding en accessoires en snelle levering.
Beste Miranda, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
I would reccommend to have more filters in searching, for example filter sizes. I feel it is an obstacle for next time to order and try out sizes and coulors, because of the costs in returning articles. Other websites that sell your brand have better returni g policy.
Dear Sandra, Thank you for your review. We will take your feedback into account! Returns are free when exchanging an item! Kind Regards, Team Malelions
Snel geleverd en hele mooie kwaliteit! Zal hier zeker vaker bestellen
Beste Mark, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Goede communicatie via de mail
Beste Que, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Team Malelions
Mooie jas en een perfecte fit. Voor mij is het altijd een uitdaging om een jas te vinden met een goede pasvorm. De jas is heerlijk warm en goed van kwaliteit. Ben er erg blij mee
Heerlijke trui! Lekker zacht en comfortabel. Snelle levering!
Beste Marja, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je de trui heerlijk vind zitten! We wensen je hier veel draagplezier van (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Nooit problemen met retourneren en altijd snelle levering
Beste Danielle, Bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Team Malelions