Deze trui heb ik hier gekocht. Mooie kleuren, goede kwaliteit en zit erg lekker.
Beste Reinoud, Bedankt voor je review. Wij wensen je veel draagplezier! Vriendelijke groet, Team Malelions
Nog geen mail binnen dat ik iets besteld heb bij Malelions, maar het pakketje was super snel binnen. Super mooie trui, alleen minder dik dan ik had verwacht.
Beste Sje, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je snel hebt kunnen genieten van je bestelling! De mail kan ook in je spam/ongewenste mail terechtkomen, we raden aan om deze ook altijd te checken! Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle verzending alleen vind ik de prijs wat hoog
Beste Cam, Bedankt voor je review. Fijn dat je snel hebt mogen genieten van je bestelling! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle levering en goede kwaliteit. Ga zeker vaker bestellen.
Beste Theo, Bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je aankoop (: Vriendelijke groet, Team Malelions
De bestelling verliep snel en de levering in no time. Alles perfect verlopen. Dank je wel
Beste Mo, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je snel hebt mogen genieten van je bestelling! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Er was iets niet op voorraad werd mooi opgelost
Beste Amber, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat dit snel is opgelost! Vriendelijke groet, Team Malelions
Trainingspak besteld, helaas Hoody veels te groot en broek te krap maat M. Wel enorm mooie kwaliteit. Mijn mail naar de klantenservice werd heel snel beantwoord. Pak terug gestuurd, helaas niet gratis. Mezelf nu op mailljst gezet voor een ander pak wat nu niet bestelbaar was.
Beste Marjolyn, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat het artikel niet past. Als je kiest voor een terugbetaling zijn de retourkosten voor de klant zelf, als je kiest voor een ruiling zijn deze gratis. Vriendelijke groet, Team Malelions
Alles helemaal goed
Beste Bianca, Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met je bestelling. Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle levering en de kwaliteit is goed. Komt precies overeen met de foto op de site
Beste Linda, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel draagplezier (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Winterjas besteld en andere dag al binnen ga hier zeker meer bestellen
Beste Angela, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Mijn ervaring is goed
Het zit heel fijn die kleding
Goede servis
Hele snelle en goeie service
Beste Hans, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat onze service je bevallen is! Vriendelijke groet, Team Malelions
Beste Bas, Bedankt voor je aanbeveling! Vriendelijke groet, Team Malelions
Al meermaals bestellingen geplaatst. Snelle levering en oh wat zijn we blij met onze kleding. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs.
Super leuk merk voor jongens wat erg mooi blijft !
Beste Whitley, Bedankt voor je aanbeveling! Vriendelijke groet, Team Malelions
Ik raad het iedereen aan
Beste Danny, Bedankt voor je aanbeveling! Vriendelijke groet, Team Malelions
Zeer tevreden met het pak. Alleen het bestellen met cadeabon is wel een dingetje. Jammer dat je maar 50,00 fashioncheque kan gebruiken. En dat dat niet echt duidelijk aangegeven is. Verder tevreden over hoe het verpakt was.
Beste Wilma, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! Het is inderdaad een regel bij fashioncheque dat je maar €50- kan besteden. Je kan online maximaal €50 betalen met fashioncheque vanwege de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5. Vriendelijke groet, Team Malelions
Al meerdere keren in 1 week besteld
Beste Juanita, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je meerdere keren achter elkaar besteld hebt! We wensen je veel plezier met je aankopen. Vriendelijke groet, Team Malelions
Super fijne en dikke jas!
Beste Danique, Bedankt voor je review. Wij wensen je veel draagplezier! Vriendelijke groet, Team Malelions
Mooie kwaliteit joggingpak
Beste Patricia, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Team Malelions
Pakketje was snel bezorgd, zoon lief was helemaal tevreden met zijn nieuwe pak.
Beste Miranda, Bedankt voor je review! Wij wensen je zoon veel draagplezier (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Goed kwaliteit kleding! Fijn dat het de zelfde dag nog geleverd kan worden.
Beste Marcelina, Bedankt voor je review! Wij zijn blij om te lezen dat je snel hebt kunnen genieten van je bestelling! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions