Mooie producten snelle levering

De producten zijn van een goede kwaliteit. Snelle levering en dat is altijd fijn natuurlijk.

Goede kleding

Goede kleding, snelle levering.

Goed en snel geholpen snelle levering En super kwaliteit

Product zoals verwacht. Levering was snel.

Goede en snelle service

Makkelijk besteld en snel geleverd

Er was een probleempje, maar dat is meteen opgelost!

Ik had de malelions slides besteld in maat 43. De volgende ochtend kwamen ze binnen, bleek er eentje naat 42 te zijn en eentje maat 43. Dus ik heb meteen gebeld en heb het uitgelegd. Toen zijn er meteen nieuwe opgestuurd en kon ik de andere kosteloos terug sturen. Ik ben heel blij dat het zo snel is geregeld en ze zijn heel erg vriendelijk aan de telefoon.

Goede service en levering

Goede service en levering

Snelle levering, mooie producten, maar een aantal minpunten.

De voorwaarden voor het ontvangen van de gratis pet waren mij niet geheel duidelijk. Ook vind ik het een nadeel dat je moet betalen voor de verzending en levering van producten. Verder alleen maar positief over de producten en de snelle service.

Ik had mijn pakket woensdag besteld en was vrijdag binnengekomen. Alle producten netjes in plastic zakken en goed verpakt. Top service!

Perfect!

Snelle levering, mooie spullen en goede kwaliteit!

Een complete winkelervaring!

Het bestellen op malelions.nl gaat eenvoudig en snel, evenals de betaling. Mijn bestelling is binnen de levertijd bezorgd en ik ben zeer tevreden over de service!

Verkeerd gelegerd

Verkeerde levering gekregen

Goede ervaring

Bestelling was snel binnen netjes verpakt

Top kwaliteit!!

Mooie stof, goede pasvorm.

Mwa

Ik heb 6 euro betaald voor de verzendkosten zodat het dezelfde dag nou binnen zou komen maar is een dag erna binnen gekomen en daar heb ik niet voor betaald dus vind dit een beetje oplichting

Leuke kleding slechte bezorgservice

Ik had besteld en de bestelling zou dezelfde dag binnen komen aangezien het voor 11 uur besteld was. Dit was dus niet zo en de klantenservice op whatsapp reageerde ook amper.

Goed product zeer snelle levering Goed verpakt

Eerste kennismaking, fijne communicatie en service! En snel!!

Matig

Heeft drie weken geduurd en vervolgens het verkeerde shirt geleverd. Mijn zoon wilde het gelukkig wel houden en wil hij natuurlijk toch ook nog het white neon shirt. Ik zou jullie wel aanbevelen omdat er overal wel eens iets mis gaat.

Zeer tevreden en goede kwaliteit

Top product

Mooie kwaliteit snelle levering

Prima ervaring. Maat tabel op de site klopt exact. Zonder problemen de maat van mijn zoon kunnen vinden, en in de praktijk ook geverifieerd. De actie items met gratis cap werden heel goed ontvangen.

Supper goed

Egt mooie kleren

Snelle levering, mooi product!

Ik heb voor mijn zoon een setje bestel van Malelions, hele mooie set met gratis cap, hij wil nu alle kleuren!

8 De Rijn

Best 5684PJ