Geweldig!

De winkel via de website is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling is goed verzorgd, netjes verpakt en kwam optijd binnen. De trui/hoodie is super mooi de kleuren komen overheen zoals vermeld staat op de website.. Kwaliteit en pasvorm zijn ook goed. Hier ga ik vaker truien bestellen!

Top bezorging

Leuke betaalbare kleding

Zeer leuke betaalbare kleding.

Top kwaliteit

Top kwaliteit kleding, jammer dat heel veel niet op voorraad is en dat je je retourzending niet kan volgen.

Super mooie kleding!

Was super snel binnen.

Mooie kleren, zitten goed

Goed overzicht in de webshop. Leuke kleren die goed passen. Veel maten en kleuren beschikbaar. Jammer van de 10 euro verzendkosten. Dat is het enige minpunt.

Supersnelle levering!

Mooie pasvorm

Toppie

Toppie

Altijd goede service

Goed bedrijf word altijd nerjes te woord gestaan en geholpen .. kleding is altijd goed verpakt en keurig op tijd echt een aanrader!

Topp

Super fijn shirt en goede kwaliteit

Perfecte service

Goede kwaliteit en zit naar maat.

Hele chille kleding

Kleding zit lekker, Is van goede kwaliteit. Zeker een merk wat ik vaker ga aanschaffen

Prachtige design hoody

Comfortabele hoody met uniek design! Klein min.je is het enorm pluizen in het begin.

Mooi kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit en pasvorm van malelions is echt super blijft ook mooi in de was . Ik ben super tevreden over de kwaliteit pasvorm en levering

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Ik heb een mondkapje besteld en deze past goed. Door de elastieken is het mondkapje voor iedereen goed passend. Snelle levering

Prima service, er miste iets in mijn pakket, mailtje gestuurd en binnen een korte periode reactie. Prima service

goede service

ook bij het omruilen ging alles goed. hoefde niet lang te wachten

Goede kwaliteit, snelle levering, erg klantvriendelijk.

Mooie producten en snel geleverd

Super mooie kleding

Shirts die we gekocht hebben zijn heel mooi en goede kwaliteit.

Snelle levering en past perfect !

Goede en betrouwbare winkel

Goede en snelle service

Snel bezorgd en goed product

Super fijne trui ik ben er blij mee

8 De Rijn

Best 5684PJ