Perfecr

Goede kwaliteit snelle levering

Top shirt!!

Valt heel mooi. Kleur heel gaaf

Goede snelle levering van mooi product

Snel, easy en leuke dingen.

Zelfde dag in huis

Mooie shirtjes

Geweldige kwaliteit

ik heb voor mijzelf een setje gekocht en daarna voor mijn zoon Ben ontzettend tevreden met de kwaliteit en pasvorm Echt heel erg mooie kleren

Altijd super snelle service en snelle levering.

Goed materiaal en goede service!

Leuke kleding, snelle levering!

Leuke kleding

Alles prima

Zeer goed merk

Mooi merk, zit goed, goeie kwaliteit & qua maten klopt alles.

Goede snelle service ook als je vragen hebt en goede producten

Goede kwaliteit, besteld en volgende dag al in huis!

Hele goeie en snelle service.

Goeie kwaliteit, mooie stijl.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Snelle levering, en erg mooie kwaliteit!

Super fijne en goede kwaliteit stof, zit lekker om het lichaam heen

Heb nu een paar keer kleren van malelions besteld en kwaliteit is top en het zit goed

Goede aankoop

De bestelling duurde wat langer dan normaal, maar de communicatie was duidelijk.

Mooie trui heel erg blij mee

Super service

Trui ging pluizen. Terug gestuurd en andere besteld. Deze bestelling verliep niet helemaal goed. Na wat mail contact met de site te hebben gehad een nieuwe trui thuis gestuurd gekregen. Was een trui na keuze. Prijs verschil wat behoorlijk en dit heeft Malelions geheel vergoed.

Levert kleding van top kwaliteit

Ik ben door mijn neefje achter het bestaan van dit kledingmerk gekomen. Ik ben vervolgens op de site rond gaan kijken en was meteen onder de indruk van het assortiment. Hierna heb ik direct 2 t-shirts besteld en kreeg zoals vermeld het al de volgende dag in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering en het wordt netjes verpakt. Al met al is Malelions een top merk dat kwaliteit en service hoog heeft zitten. Ik zal hier dan ook vaker kleding bestellen!

Mooi kwaliteit

Mooie leuke kleding voor kids en volwassen snelle levering goed bereikbaar. Top.

8 De Rijn

Best 5684PJ