Goede service !!

Weer een goede ervaring met bestellen bij Malelions! En mijn zoon superblij met de slippers!

Mooie truien

Het duurde lang voor ik mijn trui binnen kreeg

Niet tevreden over verzending

Helaas wordt er op de website volop met een snelle verzending geadverteerd maar helaas is mijn ervaring wel anders. Merk verder geen problemen mee maar heb me bestelde item nog steeds niet geleverd gekregen. Inmiddels ontvangen! Ik zou zeker Malelions aanbevelen maar adverteer niet met iets als je het niet waar kan maken!

Top merk!

Het merk Malelions is een kwalitatief hoogstaand merk. Voor een prima prijs verkopen zij kleren van adequate kwaliteit. Mijn ervaringen met dit merk zijn dan ook prima!

Trui van goede kwaliteit en prijs en snelle levering

Mooie website

Levering laat op zich wachten.

Bestelling snel in huis en super kwaliteit al meerdere keren besteld voor mijn kleinzoon die er heel blij van wordt

Geweldige service!

Mooie producten en een goede service. Goed bereikbaar!

supergoed

duidelijke site. gave kleding. bezorging was iets later maar dat is buiten jullie macht

Snelle service van goede kwaliteit kleding.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit

Perfecte kwaliteit & snel geleverd!

Prachtige kleding!

Niks op aan te merken..!!!

Alles was zoals beschreven op de site. Zeer snelle levering. Helemaal top..!!

super leuke en gave kleding

ik vind dat ze leuke kleding hebben en het word allemaal netjes bezorgd!

Betrouwbaar bedrijf

Vd week van malelion een leuk t'shirt en korte broek voor mijn zoontje besteld.. Snelle bezorging en goede kwaliteit van de kleding. Thanks

Goede prijs/kwaliteit verhouding zeer fijne kleding!

Hele fijne en mooie kleding

Ik heb mijn shirt een maand geleden besteld in de pre order. Vervolgens duurden het best lang en heb ik een berichtje gestuurd. Hier werd snel op gereageerd en vertelden ze mij dat ze nog niet binnen hadden gekregen ivm Corona.

Leuke kleding van goede kwaliteit

Heb zelf meerdere artikelen van Malelions. Alle shirts, truien en andere artikelen staan mooi slim fit en zien er na een aantal maanden nog steeds perfect uit. Ik heb zelf ervaren dat maar 1 trui een beetje verkleurd is na een aantal maanden.

Super stoer leuk kledingmerk

Goeie communicatie en vriendelijk geholpen

Snel geleverd en toffe kwaliteit!

Prachtmerk

Ideale levering, super kwaliteit en top product !

Het is een zeer fijne stof, en een lekker truitje om buiten te zitten.

top!

T-shirt heeft een perfecte pasvorm , levering was goed. Kwaliteit is super. Ga er zeker meer van bestellen mijn zoon is er superblij mee

Kwaliteit goed, broek iets te strak maar word omgeruild voor een maat groter.

8 De Rijn

Best 5684PJ