Mintgroene gave hoodie

Mintgroene hoodie, heerlijk voor nu. Mijn 4e trui van Malelions, erg tevreden over de prijs/kwAliteit. Vanwege de Covid-19 crisis duurde het een paar dagen voordat de bestelling binnen was, kpn kan de drukte niet aan. Klantenservice houdt je op de hoogte van de vertraging.

Heel fijn shirt met elastiek

Erg fijn merk om te dragen met qualitatieve producten

Gewoon goed!

geweldige hoodie. Pasvorm prima, kwaliteit zeer goed, logo gestikt in capuchon. Nu al m’m favoriete kledingstuk.

Top producten en levering

De levering is ondanks deze tijden super snel en goed. Is inmiddels 3e bestelling altijd snelle levering. Mocht iets mis gaan dan wordt dit goed en snel opgelost. Ook de kwaliteit ben ik zeer over te spreken

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit mooi item

Verkeerd product ontvangen en klantenservice niet bereikbaar op tijden die ze aangeven

Vind Malelions een super leuk merk maar heb helaas een slechte ervaring opgedaan! Heb via de webshop een crewneck captain in het zwart met wit besteld maar deze in de uitvoering van een hoodie ontvangen. Vervolgens probeer ik de klantenservice te bellen die in hun voicemail aangeven op werkdagen tussen 9 en half 6 bereikbaar te zijn. Het is nu dinsdag kwart voor 10 en krijg steeds de voicemail. Ik vind het natuurlijk onterecht als ik dubbele verzendkosten en retourkosten moet betalen terwijl hun mij een verkeerd product sturen. Hoop dat het kan worden opgelost

Snelle levering (ook in deze Corona tijd) en top kwaliteit kleding

gave trui!

gave kleur en de sweater zit heerlijk

Geweldig!

Snelle levering, ik ben zeer tevreden. En ga vaker iets bestellen

Aardig

Bij de truien zijn de banden te groot die om je arm zitten

Goede webwinkel met snelle levering

Altijd goede kwaliteit en een snelle levering

De kleren zitten heel erg lekker goede kwaliteit snel geleverd mooi afgewerkt ook veel keus

Hele goede service

Fantastisch echt goede service je wordt goed op de hoogte gebracht als er iets fout gaat of t iets langer duurt. En de kleding wordt heel netjes in een mooie verpakking bezorgd

Goede kwaliteit en top site

Gewoon super

Super team ...goede kwaliteit...

Mooi kledingmerk

Zeer mooi kledingmerk! Waar ik zeker vaker spullen ga kopen voor mezelf. Zeer tevreden!

Super ervaring

Snel bezorgd, product komt overeen. Gewoon goed.

Goede service en snelle levering

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit

Mooi merk

Leuk merk goede kwaliteit alleen verzending is niet zo snel

Top kwalitiet

Mooi verpakt Snelle levering

Je wordt duidelijk en correct op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling En de kleding ziet er net zo uit als op de foto’s

Heel tevreden .

Zojuist me pak binnen gehad , pas vorm top , model super !! Kleur mooi .. kwaliteit tot nu goed Heel tevreden , blij met me aankoop AANRADER !!! Ga me vrienden vertellen ....

Orginele en mooie kleding style

Toffe style

Super fijn merk, als er vragen zijn krijg ik snel reactie van het team! Bij 1 aankoop snel gat in de trui maar dat was snel opgelost kreeg netjes kortingscode. Vaak nieuwe items, bestellingen worden snel geleverd. Jammer dat soms maten snel uitverkocht zijn. Maar dan vind je wel wat anders leuks op de site

8 De Rijn

Best 5684PJ