Goeie kwaliteit en mooie kleding

2 nieuwe mooie shirts besteld. Kwaliteit is erg goed ze passen ook erg goed.

Goede en snelle bezorging, fijne website en fijne trui

Snelle service goed kwaliteit

Snelle verzending en goede kwaliteit

Mooie kleding en goede service

Het is een merk met mooie kleding en de website heeft een heel goede service en is zeer overzichtelijk

Snelle bezorging+goede prijskwaliteit verhouding

Snelle bezorging+goede prijskwaliteit verhouding

Valt klein uit

Valt zeer klein normaal maat M en nu XL gepakt is maar goed ook want paste perfect Voor de rest perfecte aankoop en mooie felle kleur

Geweldig, ook voor vrouwen

Mooi ingepakt binnen gekomen, iets wat vertraagd wegens coronavirus maar dat is begrijpelijk. Retouren online aanmelden is ook ideaal! Al met al zeer tevreden.

Super mooi

Super snelle verzending en kwaliteit Hier gaan we vaker bestellen!

Zeer goed merk

Goede service, mijn product was zoals beloofd de volgende dag in huis. Verder ben ik ook tevreden over mijn product. Ik kan dit merk zeker aanraden.

Echt top service!

Het is inderdaad binnen een dag binnen thuis! Truien vallen goed, wel wat kleiner maar als je daar rekening mee houdt is het echt top! Truien zitten ook echt lekker!

Prima en snelle levering [zeker in deze tijd] goede kwaliteit van zowel shirt als korte broek.

Mooie spullen, snelle levering

Top service en zéér snel bezorgd

Donderdag besteld, vrijdagochtend (!) al afgeleverd bij PostNL pakketpunt. Kwalitatief goed materiaal (shirt), past perfect. Ga hier zéker vaker bestellen.

Super service

Mooi kleren en top service

snelle leveringen

super leuke sweather besteld en ben er heel blij mee

Helemaal top merk

Ben helemaal fan van jullie kleding

Goede kwaliteit

Super kwaliteit en mooie pasvorm

Vlekkeloos

Helemaal top

Mooie trui snel geleverd

Snelle goeie service

De leuke truien waren snel binnen! En van goeie kwaliteit

Mooie kleding met goede kwaliteit

Goede service en kleding is trendy en van goede kwaliteit.

Zeer behulpzame webshop!

Er was iets mis met de trui die we besteld hadden. Wij mochten deze kosteloos terugsturen en kregen binnen een paar dagen alweer een nieuwe binnen. Contact via telefoon,whats app en mail waren ook zeer goed! Zeer vriendelijk!

fantastische kwaliteit

Ik ben heel tevreden over malelions. de pakken blijven mooi van kwaliteit en kleur. ook na heeeel veel wassen. Ik ben fan!

8 De Rijn

Best 5684PJ