Mooie kleding en fijne afhandeling

Trui besteld die uiteindelijk niet meer leverbaar was in mijn maat. Ik kreeg een belletje iets anders uit te zoeken en deze was er de dag erna. Mooie kleding en fijne back office. Aanrader!

Snel

Snelle service goede pasvorm

Ben super tevreden met malelions. Aantal pakken shirtjes broekjes gehaald , zeker een aanrader voor de mensen , leuke spullen , ook nog eens snel binnen

Super goed geholpen, en spullen snel in huis

Malelions is een heerlijk merk. Mooie spullen van mooie kwaliteit! (goede en snelle levering!)

heb al 7 captain hoody's zegt genoeg denk ik zitten heerljk

zeer tevreden super snel bij mij thuis bezorgd goede kwaliteit alles zit lekker!

Mijn ervaring met malelions is helemaal super!! Mooi en goed product en snelle levering!

Super snelle levering, aardige behulpzame mensen en goede kwaliteit kleding

Na wat moeilijkheden met bestellen en contact gehad via de whatsapp. Super snelle reactie terug en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk is het gelukt en voor 11 uur besteld toch s’avonds al in huis! Prachtige en goede kwaliteit kleding( was hier al mee bekend) blijft ook nog steeds mooi na veel wassen. Kortom 5 sterren waard qua kleding en qua service. Wij komen hier zeker terug

Goede producten en fijn merk

Perfect!

Goeie service. Goeie kwaliteit. Zodra je belt nemen zij gelijk op! En top dat zij kortingen geven.

Snelle levering, goede kwaliteit

Fijne stof, valt ook lekker lang. levering was ook snel.

Geweldig en zeer vriendelijk!

Top kwaliteit en wij gaan zeker hier vaker een bestelling plaatsen. Zeer klantvriendelijk

goede kwaliteit

de shirts die ik tot nu gekocht heb zijn prima

Uitermate kwalitatief product

Goede kwaliteit en snelle levering, goed nagedacht over de wens van de klant

Goede kwaliteit en een snelle levering

Goed kwaliteit kleren

Een bedrijf wat snel reageert als je contact opneemt, levert snel en alles is mogelijk!

Super snelle levering. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en juiste beantwoording via de app

Top merk

Snelle levering....top kwaliteit...ik zeg doen👍

Snelle en perfecte levering ,top

Erg prettig!!

Top kwaliteit

goede vorm goed stof en mooi shirt

Super service en Top geholpen

Deze site beveel ik aan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hele mooie site en met een mooi merk 👍🏻 Als er iets is word je netjes te woord gestaan Helemaal top

Snelle en goede service!

De hoodie’s zitten comfortabel en heel zacht Echt een aanrader

Vlotte communicatie en verzending

Het bedrag was 2 x van mijn rekening gegaan, toen ik men hierover een bericht stuurde stond het bedrag 2 dagen later al weer op mijn rekening. Het verzenden van het pakketje ging ook zeer vlot.

8 De Rijn

Best 5684PJ