Direct en professioneel

Prachtig product maar helaas te klein en andere maat uitverkocht. Werd direct gebeld en werd meegedacht. Ga hier zeker nog eens wat bestellen.

Supersnelle levering van een top product!

Snel besteld en snel geleverd. Had vooraf nog een vraag dus even gebeld, en ook daar een snel, correct en duidelijk antwoord. En een mooi product. Top !

Alles perfect alleen had een klacht bij malelions trui blauw tracksuit

De service is perfect,levering kwalitiet van de meeste producten alleen bij de malelions tracksuit blauw daar de trui er van kwam er na een keer wassen zwarte bolletjes op het blauwe stuk .maar die wordt keurig op gelost door de service

Mooie kleding, snelle levering en goede service!

Mooie kleding, snelle levering en goede service! Goed geholpen bij vragen door Gijs ! Bedankt !

goede service

Een zwembroek gekocht waarvan na 1x zwemmen de bedrukking losliet, klacht ingediend, mocht broek gratis terugsturen en heb daarna meteen mijn geld terug gekregen

Strak en Mooi

Super nice kleding

niet heel goed

Ik werd gebeld door malelions dat de maat die ik had besteld er niet meer was en dat ik een andere mocht uitzoeken maar er waren bijna geen andere meer. Daarnaast heb ik 2 pakketjes binnen gekregen en een daarvan heb ik besteld de ander had ik ineens binnen gekregen op mijn naam. De medewerkers zijn wel vriendelijk en hulpzaam.

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Als je iets besteld wordt je pakketje snel geleverd en de kleding is van top kwaliteit! Erg comfortabele en hippe kleding🤙🏼

Top ervaring

Shirt bestelt, maat was niet goed. Had binnen 1 week hetzelfde shirt in een kleinere maat binnen.

Hippe comfortabele kleding voor zowel mannen als vrouwen

Snelle levering en leuke hippe comfortabele kleren voor zowel mannen als vrouwen. Altijd erg tevreden mee geweest. Prijs kwaliteit verhouding erg goed, stof van truien lekker warm en blijft lang heel mooi. Banden met klittenband makkelijk te bevestigen aan kleding. Adviseer wel om deze elke wasbeurt eraf te halen voor een mooier resultaat :)

De site werkt goed en de kleding zit top!!

Mijn eerste bestelling ging top, alles was goed aangeven op de site en ik wist precies wat ik moest doen, ook de kleding zit top en ga ik vaker bij jullie bestellen. Ik heb het merk ook aanbevolen bij vrienden, die hebben ook gelijk kleding gekocht.

Beste merk ooit

Snelle levering goed berijkbaar

Mijn aankopen werden netjes op tijd geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit. Mijn vriend was er blij mee!

top

helaas was de broek kapot en de trui te klein maar dit word goed opgelost

Goede kwaliteit, snelle reactie klantenservice erg prettig.

Er is geen maattabel beschikbaar helaas, maar na wat mailtjes, welke overigens zeer vlot beantwoord werden, besloten te bestellen. Zit als gegoten en zeer goede kwaliteit. Had ook een T-shirt uit de sale besteld, helaas zat die niet bij de zending, uitverkocht, kan gebeuren, wederom mailtje gestuurd en binnen no time antwoord dat ik een nieuw T-shirt (welke dan ook) mocht uitkiezen, top service dus! Wel jammer dat ik nog een mailtje er achter aan moest sturen voordat ik het shirtje dan uiteindelijk binnen kreeg, vandaar en wegens het ontbreken van een maattabel een 9 en geen 10, altijd ruimte voor verbetering he ;) Ik zou dit merk zeer zeker aanbevelen!

Echt goede hoodies

Mooi materiaal, goede pasvorm. Nu ook een shirt besteld.

redelijk/goed

op zich redelijk, alleen wij hadden een trui besteld in herenmaat, deze was er niet meer, deze stond voor 62,99 op de site. Dus omdat deze er niet meer was, een junior maat besteld, en heel vreemd, deze stond er op voor 79,99. Medewerker zei dat dit nou eenmaal zo was, meekijkend op jullie site. Volgende dag toch nog even mijn mening gegeven dat ik dit toch wel heel vreemd vond.... en toen pas zei iemand, dit klopt inderdaad niet, wij gaan het verschil terug storten.

Ruim voldoende

Spullen zijn goed ontvangen. Afterpay mogelijkheid vind ik erg prettig. Helaas gingen er wel een paar dagen overheen dat ik mijn bestelling ontving. Dit itt andere leveranciers met een levertijd binnen 24 uur.

Super goede service

Snelle leveringen en hoodie zit super fijn.

Snelle levering, met leuke tester

Ik had een trui besteld, super zacht van binnen en zit echt heel lekker. De levering was netjes op tijd en ik kreeg er een leuk extraatje bij van patser (een supplementje) om te testen en daar heb ik nu ook meer van in gebruik!

Altijd de goede producten thuis gestuurd Van goede kwaliteit en pasvorm. En mocht het per o geluk fout zijn gegaan met de bestelling lossen ze het gelijk voor je op. Top ga zo door..

Hoodie zit als gegoten en kropt niet op

Malelions zeer gewaardeerd

Elke keer word ik verrast hoe malelions de kleuren combineert, en het product past alsof deze op maat word gemaakt. Zo zomer als winter collectie , is malelions een merk die je kan dragen als je kwaliteit belangrijk vindt en goed uit wil zien. Ik heb zomerse outfits en tracksuit, waar ik elke keer complimentjes Over krijg, en je krijgt zoveel voor weinig geld.

Hoodies zitten echt lekker en zijn warm

Ze zitten zo lekker dat ik probeer heel de collectie te kopen

Helemaal top

Hele fijne trui en goed kwaliteit

8 De Rijn

Best 5684PJ