Service van Malelions, sneller dan een leeuw :)

Mijn vriend had een pak besteld maar deze kwam helaas verkeerd geleverd. Maar hoe Malelions dit oploste daar gaat het om!! Meteen kwamen ze met een oplossing en het goede nieuwe pakketje was er heel snel. top service! Dank!!

Top kwaliteit!

Al veel besteld bij Malelions en nog alles op tijd binnen gehad en en altijd top kwaliteit.

beste truien van goede kwaliteit en lekker warm!

de truien zijn van hele goede kwaliteit en het warme stofje binnen is heel warm en zacht. echt de beste trui die ik heb gehad

Ongekend goed!

Netjes en op tijd geleverd. Super fijne kwaliteit dat lekker is om te dragen. Ik ben erg tevreden over de pasvorm van de producten en raad het zeker aan!

Uitstekend merk!

Ik ben meer dan tevreden met de goede kwaliteit die Malelions levert en met de uitstekende dn snelle service die zij leveren.

Top service en het bestelde was nog eerder binnen dan dan de leverdatum👌🏻

Goede service en perfecte kwaliteit

Mooie hoodies en shirts, degelijk stoffen en mooie ontwerpen. Ben benieuwd wat de nieuwe collectie zal brengen.

Goede en snelle levering en de alle kleding is van top kwaliteit!

Top kleding, niet op aan te merken.

Heb een aantal artikelen van dit merk en het zit erg goed. Ook is de kwaliteit erg hoog. Kortom een top merk!

Top!!

Mega veel sweaters van dit toffe merk in mijn kast hangen!! En er komen nog heel veel meer...

Snelle levering, oog voor design en producten zijn van goede kwaliteit!

Ik heb inmiddels vele Malelions en zelfs Milestone producten zoals het hiervoor heette. Allen in goede kwaliteit en met snelle levering. Bestel regelmatig wat bij Malelions. Een aanrader !

De lekkerst zittende en dikste hoodies die ik ooit heb gehad!!

Ik heb 3 hoodies van jullie en ze zitten zo lekker!! Ze zijn lekker zacht van binnen en van buiten. Ze zien er echt dik uit!! En de captain band maakt em af.

Verkeerd artikel besteld, netjes opgelost.

Zoals het hoort te zijn, per-fect

De service, levering, kwaliteit, alles is zoals het zou moeten. Kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen! M’n favoriete merk.

Snelle service en top kwaliteit kleding

Een keer de verkeerde hoodie ontvangen, maar ik werd snel geholpen door een vriendelijke klantenservice. De kleding is van top kwaliteit

Grandioos

Geweldige kleding.. Geweldige service geen geleuter geen gezeur niet goed geld of nieuwe kleding . Dat is pas service top

De kleding blijft supermooi, en de kleur is en blijft mooi, ook na zoveel keer wassen. Hele goede kwaliteit kleding.

Top service!

De service is top! De kwaliteit is mega top! Al heel wat truien in de kast hangen en ze blijven steeds met geweldige kleuren komen! Blijf zo door gaan!

Goede kleding, goede kwaliteit, goede service, één zin top.

Heb al meerdere shirts en hoodies en ben hier zeer tevreden over. Heb ook vergelijkbare merken geprobeerd maar kwam toch terug naar Malelions. Keep it up.

Goed service

Snelle en goede service. Problemen worden meteen opgelost. Producten van van hoge kwaliteit.

Fraaie uitstraling met oog voor detail

Heb al verschillende kleding stukken van dit Malelions en de pasvorm is als geen anders, goed aansluitend op je lichaam. Maar behalve dat vind ik het merk echt een unieke uitstraling hebben, ik ga veel naar feestjes en festivals en ik zie er steeds meer mensen mee rondlopen en het ziet er zo gaaf uit. vind voornamelijk de kleding stukken met het geborduurde logo op de borst mooi, dat heb ik nog bij geen een ander merk voorbij zien komen. al met al echt een aanrader 10/10

Top service !

Shirt zit echt heel mooi, snel geleverd! Toen ik eerder een broek besteld had, waar een livhte vlek in zat, maakte ik gebruik van de app-service en toen werd een nieuwe broek persoonlijk afgegeven bij mij thuis. Erg bedankt!

Goede kwaliteit van spullen

Fijne stof zit lekker goede kwaliteit ik zou het zeker aanraden

Goede kwaliteit en service

Goede service altijd bereikbaar via alle manieren. Goede kwaliteit trui en optijd in huis! Fijne samenwerking door kortingscodes voor trouwe klanten en voor influencers! #family

Goeie ervaring, zal het iedereen aanraden

Ik heb meerdere dingen besteld bij Malelions. Er werd altijd snel geleverd en goeie service. Ik zou het iedereen aanraden top site. De fit van de kleding is goed en het is een goeie kwaliteit.

8 De Rijn

Best 5684PJ