Goede kwaliteit, snelle levering. Problemen worden snel opgelost.
Kan geen beoordelen doen omdat er niks is geleverd Wens jullie fijne mooie feestdag toe Vriendelijke groeten Simone
Beste Simone, Vervelend om te lezen dat u het pakket nog niet heeft ontvangen. Echter zien wij dat u hier al contact over heeft met onze klantenservice en zij u aan het helpen zijn. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Malelions
Overzichtelijk site duidelijk mail en nog netjes op tijd bezorgd
Hele goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd too
Echt top kleding zit lekker en lijkt goeie kwaliteit
Super mooie pakken, snelle levering. Mijn zoons zijn heel blij met de pakken.
Ben heel tevreden met het bestelde artikelen, zitten goed en de trui is heel lekker warm
Spullen snel geleverd. Retouren moeten nog verwerkt worden
De trui en broek lijken kwa materiaal verschillend te zijn , de broek is dunner dan de trui… trui is wel lekker warm
Helaas was het pak kapot aangekomen. Echter gelijk mijn geld terug gehad na het terugsturen. Hierna heb ik een nieuw pak besteld die top was!
Super mooi pak.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, ziet er goed uit.
Beste Stefanie, Bedankt voor je review! Het doet ons goed om te lezen dat je onze kleding van goede kwaliteit vind! We wensen je veel draagplezier! Vriendelijke groet, Team Malelions
Heb de bestelling binnen 2 dagen binnengekregen
Beste Leroy, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je snel hebt mogen genieten van je aankopen! We wensen je veel draagplezier (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle levering en kwaliteit
Beste Abby, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen en de kwaliteit bevalt! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Prachtig merk met super kwaliteit. Voorheen altijd in winkels gekocht, nu voortaan online.
Beste Jessica, Bedankt voor je aanbeveling. Wij vinden het leuk om te lezen dat je ons merk prachtig vind en voortaan direct via ons besteld! Hopelijk snel tot een nieuwe bestelling! We wensen je veel plezier met je aankopen. Vriendelijke groet, Team Malelions
Mooie, kwalitatieve kleding. Vriendelijk en snel geholpen.
Beste Charlotte, Bedankt voor je lovende woorden! We zijn verheugd dat je onze kleding mooi en kwalitatief vindt. Ons team streeft altijd naar vriendelijke en snelle service, en het doet ons goed om te lezen dat we aan jouw verwachtingen voldoen. Vriendelijke groet, Team Malelions
Fijne ervaring Ook met retourneren ging alles prima
Beste Danique, Bedankt voor je review! Wat prettig om te lezen dat je een fijne shopervaring met ons hebt gehad! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Mooie kleding voor betaalbare prijs. Mijn zoon is er gek op. Website is eveneens netjes opgezet.
Beste Maikel, Wat fantastisch om te horen dat zowel de kleding als de prijzen in de smaak vallen! We zijn blij dat jouw zoon ervan houdt. Het is ook fijn te weten dat je de website netjes vindt opgezet. Bedankt voor je positieve feedback en je vertrouwen in ons merk! 👕💖 Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle levering top kwaliteit
Beste Renate, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel bij je bezorgd is en je de kwaliteit top vind! We wensen je veel plezier met je aankoop (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Heel fijn merk me vriend en me zoon willen niks anders dragen dat dit merk
Beste Savantha, Wat geweldig om te lezen dat zowel je vriend als je zoon fan zijn van ons merk! We waarderen jullie loyaliteit en zijn blij dat we items bieden die jullie zo waarderen. Vriendelijke groet, Team Malelions
Mijn zoontje draagt bijna alleen maar pakken van malelions, ik ben er erg tevreden over. Bezorging is ook snel.
Beste Simone, Bedankt voor je review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de items. Hopelijk snel tot een toekomstige bestelling! Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle bezorging
Beste Marijem, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je snel hebt mogen genieten van je bestelling! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
De kwaliteit van de kleding is erg goed en de pasvorm is ook uitstekend. Alleen jammer dat er een trui aankwam met een vlekje erop.
Beste Daan, Bedankt voor je aanbeveling! Vervelend om te lezen dat er een artikel niet in goede staat is ontvangen. Zou je onze klantenservice hier een mail over kunnen sturen? Dan kunnen zij gaan kijken naar een passende compensatie, Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Malelions
Goede levering, pak in top staat. Wel jammer dat de verzendtijd niet was zoals ik had aangevraagd maar pas 3 dagen later.
Beste Brandon, Bedankt voor je aanbeveling! Helaas kan het rond de feestdagen voorkomen, dat de pakketdienst vertraging oploopt. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Malelions