Goed en snelle levering
Beste Marcel, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je onze artikel goed vind en de levering snel! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Het cadeau artikel niet ontvangen, hierna 3 keer moeten bellen om eindelijk iemand te spreken. De code die ik via de mail kreeg werkte niet en verzenkosten waren ook nog eens voor mij. Slechte service. Word beweerd dat ik deze ben vergeten in de order te plaatsen. Vind ik al niet kunnen, maar goed word vervolgens gezegd dat dit heel vaak gebeurd. Misschien kleine aanpassing maken en iedereen een cadeau sturen uit zichzelf als mensen daar recht op hebben? Erg jammer ben teleurgesteld zou normaal het artikel niet houden, maar daarvoor mag je ook nog eens hogere verzendkosten betalen.
Beste Sara, Telefonisch zijn wij bereikbaar vanaf 10:00. Wij zien inderdaad dat je vergeten bent de beanie aan te vinken, middels de aangegeven cadeau module. Dit kan natuurlijk gebeuren en wij bieden je dan alsnog graag de beanie gratis aan, het klopt dat de verzendkosten dan wel voor eigen rekening komen te staan. Bij het artikel staat duidelijk weergeven, dat je deze in je winkelmandje dient aan te klikken. Je kan de beanie nabestellen met de code die je vanuit ons ontvangen hebt. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Malelions
Zeer mooie kwaliteit jas!
Beste Max, Bedankt voor je review! Wat geweldig om te lezen dat je de kwaliteit van onze jas zo mooi vindt! We wensen je veel plezier met het dragen! Vriendelijke groet, Team Malelions
Super snel service van de klantenservice!
Beste Nahida, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je onze service super vind en snel! Veel plezier gewenst met je aankoop(: Vriendelijke groet, Team Malelions
Een top tracksuit van fantastische kwaliteit
Beste Dylan, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tracksuit van topkwaliteit is en hopen dat je er veel plezier van zult hebben (: Vriendelijke groet, Team Malelions
De jas voor mijn zoon was zorgvuldig verpakt, zodat deze in goede staat ontvangen is. De kleur en stof van de jas zijn erg mooi. Hij draagt de warme jas graag elke ochtend op de fiets naar school.
Beste Saskia, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat de jas zorgvuldig verpakt was en in goede staat is ontvangen. Het is geweldig dat je zoon geniet van de mooie kleur en stof, en de warme jas graag draagt op weg naar school (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Goede kwaliteit kleren en goede service qua bezorging
Beste Emile, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je onze kleding van kwaliteit vind en de bezorgservice als goed ervaren heeft! Vriendelijke groet, Team Malelions
Mijn ervaring was uitstekend
Beste Dana, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankopen (: Vriendelijke groet, Team Malelions
Bestelling volgende dag al in huis.
Beste L, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Mooie trui
Beste Wendy, Bedankt voor je review! Wij wensen je veel plezier met je aankoop (: Vriendelijke groet, Team Malelions
top
Beste Martijn, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Team Malelions
Snelle levertijd goede kwaliteit
Beste Nikki, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je je order snel hebt mogen ontvangen (: We wensen je veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Team Malelions
Alles was helemaal netjes goede maat en kvalitiet
Beste Simona, Bedankt voor je review! Wij vinden het erg fijn dat onze kwaliteit je zo goed bevalt en dat alles netjes bij je is aangekomen! Veel plezier gewenst met je aankoop! Vriendelijke groet, Team Malelions
Overzichtelijke website en webshop en ik had mijn bestelling binnen no time in huis. Kwaliteit is ook altijd erg goed.
Prima winkel artikel ook prima juist omschreven! Goed en snel contact!
de pakken voor dames zijn heerlijk warm en zitten super lekker en mooi. de broeken sluiten mooi aan en de trui zit lekker los
Overzichtelijke mooie website en de producten zijn prachtig.
Dit is voor mij de eerste keer ik heb een pak besteld dat komt door mijn dochter het is een mooi pak goed kwaliteit en als ze in de aanbieding zijn dan is het leuk om te kopen en snel binnen
Alles was makkelijk te vinden en kopen
Mooie bodywarmer, snel geleverd, maar jammer genoeg net te klein voor mijn kleinzoon
De jas snel ontvangen en hij is in het echt nog mooier en dikker dan verwacht, zeer tevreden en zal zeker nog eens terug komen om bij Malelions kleding te bestellen.
Snelle levering en kleding past goed. Ik ben er erg blij mee!
Kwaliteit super en leuke korting.
We kregen een track and trace die niet werkte. Vervolgens een mail naar de klantenservice en een vriendelijk antwoord terug. Achteraf bleek het aan het tijdstip van bestellen te liggen, (vrijdag in de avond), waardoor T&T pas maandagavond zichtbaar zou zijn. Dinsdag pakketje keurig op tijd bezorgd.
Beste Hans, Dank je wel voor je begrip en feedback! We zijn blij dat we het probleem met de track and trace konden verduidelijken en dat je pakketje uiteindelijk keurig op tijd is bezorgd. Vriendelijke groet, Team Malelions
Bestelling fijn op tijd geleverd.
Beste Hanny, Wat vervelend om te lezen dat je je order nog niet hebt ontvangen. We hebben vernomen dat je onze klantenservice hierover nog niet hebt gecontacteerd. Zou je een mail kunnen sturen naar [email protected] met daarin de situatie beschreven en je ordernummer? Dan helpt onze klantenservice je graag verder. Excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Malelions
Original review
Mijn bestelling nog niet ontvangen