Gweldig

Snel verzonden, mooi thirt!

Mystery box

Mystery box was niet zo bijzonder voor 30€ zou je 100€ aan items moeten ontvangen. Maar bevat eigenlijk alleen naar promotie materiaal wat ze ook gratis weggeven. Verder zeker wel tevreden over de kwaliteit van malelions en zal zeker nog van hun bestellen, alleen sla ik de mystery box volgende keer even over.

Duidelijke site en snelle levering.

De site is goed en overzichtelijk, handige stappen om je eigen maat in te schatten.

Alles top

Voor 10.00uur besteld en dezelfde avond al binnen. Goeie kwaliteit.

Mooie jas

Mooie jas maar vind prijs wel hoog

Mooie pak zit heerlijk .

Gewoon goed.

Mooie kleding, kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Fijn en meewerkend

Hele fijne site en word geholpen als het moet

Zit super lekker en staat leuk

precies wat is zocht, goede service

werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang, vlotte levering

Goede service en snelle levering.

Het is een verjaardagscadeau En ik had geen tijd om naar een andere stad te rijden en in eigen omgeving niet te koop. Dus maar online besteld, wat ik bijna nooit doe. Ik had mijn bestelling snel in huis. Een goede en prettige communicatie per mail. Prijs kwaliteit van product is goed.

Super !

Prachtige kwaliteit snel geleverd helemaal top!

altijd een of twee dagen je bestelling binnen supper kwaliteit Malelions is echt supper fijn merk ook als je iets trug stuurd altijd netjes woord geld terug stort al om al mijn kast lig der vol mee je krijg zeker geen spijt

Goede Service en Mooie Producten

Hoodie besteld voor de verjaardag van mijn mijn nichtje. Goede service, snelle levering. De hoodie is van goede kwaliteit. Mijn nichtje is erg erg blij mee.

Als je je maat niet weet helpt de site er enorm mee. Heb hieruit een voorgestelde maat gekregen en deze past perfect!

in 1 woord GEWELDIG

Super snelle verzending, uitstekende kwaliteit met een goede pasvorm. Al meerdere artikelen besteld en super blij mee.

Mooi

Mooie kwaliteit snel geleverd.

Goede, snelle service

Duidelijke site, makkelijk bestelling plaatsen, snel in huis

Super snel geleverd

Snelle en goeie levering

Ik had het de volgende dag meteen in huis zelfs op de zaterdag en de meeste bedrijven doen dat niet erg fijn

Mooi

Mooie kleren leuke aanbiedingen staat bij iedereen netjes

Snelle levering - mooi product

Snelle levering - mooi product Helaas viel de jas klein en krijg je de retour korting pas na ontvangst 1e jas, helaas in de tussentijd uitverkocht

8 De Rijn

Best 5684PJ