Tevreden

Bestelling geplaatst binnen 2 dagen had ik de bestelling compleet thuis geleverd. Als ik voor 0,02 cent meer had besteld had ik en gratis artikel erbij Terwijl ik toch een heel pak bestelde. Aan de kleding zeker geen min punten Kwaliteit is zoals altijd super goed. Dit is nu zoveelste wat ik heb van dit merk voor mezelf en me zoontje en wij zijn verkocht. Willen niks anders meer

Heel goed opgelost

Jullie hebben een verkeerde maat gestuurd en heb het item geretourneerd. Medewerker heeft mij gebeld en samen tot een goede oplossing gekomen.

Mooie kleding!

Mooie zomer collectie! Super!!

snelle levering en artikel voldoet aan de verwachting

Snelle levering, avonds bestelt, volgende dag in huis. artikel voldoet aan de verwachting, we gaan zeker nog meer bestellen. goed kwaliteit

Goed !!

Snelle levering !! Savonds na 20.00 u besteld en toch nog de volgende dag in huis

Had tshirt dames maat xl besteld maar is kindermaatje.

Past mijn dochter van 10 jaar net

mooie kleding.

De truien die we van jullie hebben blijven mooi ook na een paar keer wassen. Mooi materiaal.

De kwaliteit van de producten Is zeer goed De levering is correct en snel Kortom echt een aanbeveling

perfect

snelle levering en zit goed op maat

Snelle levering, leuke kleding!

Snelle levering en leuke kleding!

Moeite waard

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goeie kwaliteit kleding & stijlvol !

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering, mooie producten.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Levering is slecht

Extra via de eigen website besteld! Ze geven aan voor 20:00 bestel, volgende dag in huis! Nou afgelopen vrijdag besteld en nog steeds niet in huis! Had het afgelopen zaterdag nodig maar helaas! Ze kunnen beter de levertijden op hun website aanpassen en stoppen met DHL.

Ze zitten allemaal lekker en de kwaliteit kan je zien en voelen, mooie designs waardoor ik het meest fan ben van Malelions als het om kleding gaat

Bestelling kwam snel binnen, goede duidelijke website en goede kwaliteit kleding

Die Shirts sitzen super und der Stoff behält auch nach mehreren Wäschen seine Qualität.

Schnelle Lieferung, super Qualität. Da lohnt sich der hohe Preis.

Ik ervaar een fijne en overzichtelijke website

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Erg fijne website Overzicht tot het betalen toe Prima in een woord

Geweldig!

Snelle service mooie kwaliteit kleding!

Top snelle verzending

Top snelle levering

Prachtige kleding.

De kleding is van deze tijd met goede kwaliteit. Een echte aanrader!

Goed man

Super kwaliteit

Mooie producten

Mijn zoon heeft bestelling geplaatst korte broek niet geleverd gekregen.Deze is wel al betaald Heb een bericht hierover gestuurd maar nog geen antwoord. Andere producten zijn wel geleverd

8 De Rijn

Best 5684PJ