Niet binnen gekregen

koude dagen zonder jas

to service

goede kwaliteit aan kleren al jaren fan ! snelle service en goede prijs kwaliteit

Leuk aanbod, snelle verzending

Heel blij met dit leuke merk want eindelijk mooi zittende nette joggingbroeken voor dames. En nog een pluspunt de broeken zijn lang! Wel prijzig maar de sale maakt het weer goed. Enige minpunt zijn de kosten voor retour zendingen, bij de meeste winkels is dit gratis. Gelukkig een winkel in de buurt gevonden waar ik eerst kon passen.

Heel tevreden

Mooie pasvorm van de shirts die wij hebben gekocht. Levering was iets later, maar we werden wel steeds geïnformeerd wanneer de levering plaatsvind.

Er was wat vertraging bij de levering maar werd gelijk vergoed met een kortingscode. Voor de rest is alles mooi ingepakt en goede kwaliteit.

Top pakkie

Prima maat en materiaal. Zit perfect

de ervaringen zijn goed

Mooie trui ontvangen.

Super en snelle levering

Wat een heerlijke hoodies

Lekker stofje

Bestelling wordt direct na betaling verzonden

Altijd goed

Mooie aankoop

Super mooie kleeding

De pakken zitten verschrikkelijk lekker. Mijn hele gezin draagt Malelions. Dus daaruit bleikt wel hoe lekker de kleding zit en super mooi is.

Truien passen perfect!

Mooie trainingspak

Mijn zoon draagt graag trainingspakken en als moeder vind ik dat niet altijd leuk. Sinds hij Malians draagt vind ik het minder erg omdat ik ze netjes eruit vind zien. Ook is de prijs kwaliteit zeer goed en de trainingspakken blijven mooi!

Zeer tevreden!

Voor het eerst op de Malelion website besteld. Zeer tevreden over de snelheid van verzenden, manier vak inpakken en de kwaliteit is zeer goed.

Super mooi

Super blij met mijn trainingspak. Top kwaliteit en netjes !

top

Snel bezorgd

Geld waard

Mooie site, genoeg keuze uit kleding. Ook is er vaak wat in de korting, dus zijn nog leuke prijzen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Nooit problemen gehad met het merk, leuke kleding die goed past bij wat ik graag draag.

8 De Rijn

Best 5684PJ