Leuke kleding, maar kreeg een verkeerd item geleverd

Ik heb een sweatshirt en en een joggingsbroek besteld, allebei in de kleur taupe/bruin. Op de foto s waren beide onderdelen in de kleur taupe te zien met bruine letters. Helaas kreeg ik een taupe sweatshirt en een bruine broek geleverd. Sweatshirt voelt heerlijk aan en heeft een mooie fit. Gelukkig gaat retourneren heel eenvoudig, hopelijk heb ik snel de juiste broek binnen.

Wat ik goed vind is dat jullie brengen de paketen op tijd

Want ik niet goed vind ik wil iets terugsturen maar jullie hebben de code voor het retour.en ik Ben al 1 week aan het bellen mailen maar jullie beantwoorden niet

Snelle en goede levering.

Netjes en snel geleverd. Goede service.

Niet de geloven

Hierbij is het eerste en laatste keer dat ik via dhl laat bezorger niet gekomen op me adres 3x gezegd dat ie kwam maar dat was niet zo ik was nog thuis gebleven is me pakketje nog niet gekomen hierbij zeg ik dat het service wel goed is maar geen paketje van waar ik heb besteld wel jammer maar dit was ook gewoon de eerste keer dat ik via dhl laat bezorgen Maar dit word gelijk de laatste keer echt jammer.

Snelle levering, mooie trui helaas te klein, duidelijke uitleg over hoe te retourneren, wacht nu code af om opnieuw te bestellen.

Zeer snel geleverd zoals op de site stond

Savonds besteld volgende dag al in huis dat is super

heerlijke kwaliteit

goede kwaliteit en heerlijke stof

Donut-King en QRoof is tevreden

De Donut-King en QRoof is tevreden

Goede en snelle levering

Snelle en nette levering

Mooie, goede kleding

Goede kwaliteit kleding. Snelle levering. Mijn zoon is er heel blij mee.

Mooi product

Echte een aanrader, kwalitatief een goed product.

Fijne begeleiding bij vragen

Perfect!

Bedankt voor de super service!

Super goed

Zoals altijd is het super fijne stoffen en bij problemen word het ook snel opgelost.

Super tevreden

Ik ben super tevreden met mijn aankoop

Kwaliteit

Super mooie jas besteld, helaas was mijn normale maat echt te groot. Normaal kan je makkelijk een bestelling omruilen voor de juiste maat of product. Hier moest ik echter wachten tot mijn retour verwerkt zou zijn en dan een tegoed bon ontvangen. Duurt Minimaal 14 werkdagen of zo als ik heb gedaan opnieuw besteld kleinere maat. Maar omdat ik dus vraag om mijn geld terug moest ik wel de retour kosten van € 6,95 betalen. En dat vindt ik wel schandalig voor een jas die nu €160 kosten. Bedoel ik ruil letterlijk de maat maar mag wel opdraaien voor de verzendkosten, dat neemt wel dat ik echt niet zo snel nog eens online bij ze zou bestellen. Als je iets besteld heb en de maat klopt helaas niet wil je het zo snel mogelijk als nog kunnen bestellen en niet wachten minimaal 14 dagen op een retour bon .

uitstekend

mooie kleding en razendsnel geleverd.

Mooie goede kwaliteit en snelle service

Mooi pak zoals afgebeeld. Zit fijn en goede service.

Alles was goed geregeld

Goed geregeld

Top kleding, snel geleverd!

Mooie truien besteld en de volgende dag al ontvangen. Leuke sale prijzen! Kwalitatief super!!

Slecht

Ik bestel maat 176 en krijg maat 92 en totaal geen reactie en oplossing. Deze week is geld terug gestort de t’shirt was niet in maat 176 verkrijgbaar.

Goed werkende website. Retourneren en verwerking teruggave zonder problemen.

T shirt op site uitgezocht, was toch niet helemaal naar mijn verwachting. Vervolgens retour en netjes binnen de termijn verwerkt.

De Rijn 8

5684PJ Best