Snelle levering en een top product ! Ik ga vaker bestellen!!

Ik had toch een iets betere kwaliteit verwacht . Maar het is oke. Ze doen wat ze moeten doen en moet uiteraard nog afwachten hoelang ze het volhouden. Ik heb 3 paar MC gregor(action ) gehad en die waren binnen 2 maanden op. Ik denk wel dat deze het langer volhouden maar dat kan ik nog niet beoordelen momenteel. Ik beveel het aan...? Ja maar wel in de aanbieding. 34.95 is gewoon te duur voor deze slippers. Eerlijk is eerlijk.

Zeer fijne en warme kleding en snelle levering.

Topkwaliteit, zit super comfortabel en mooi design

Kwalitatief goed en zit super comfortabel, trendy design

Super goed

Goeie leverering mooi optijd

Snelle klantenservice er was een probleempje met mijn bestelling zat een gaatje in de mouw met wat heen en weer gemail en de conclusie dat het product uitverkocht was kwamen we tot een overeenkomst met wat extra korting heb ik de jas gehouden super tevreden en we laten het gaatje even maken.

snelle levering en top kleding

kleding zit perfect

Supper en een snelle levering

Goede pas voorm zit heerlijk goede kwaliteit!!

Nog niets ontvangen

Afgelopen dinsdag kreeg ik bericht van DHL dat ze mijn bestelling die dag zouden bezorgen. Ik kon nog voor een andere dag kiezen, dus snel verplaatst naar woensdag. Het is nu vrijdag en helaas geen dhl gezien met pakje. In dhl app staat nog steeds geen nieuw bezorgmoment. Niet helemaal de schuld van Malelions maar tenslotte hebbe zij ervoor gekozen om met dhl te versturen. Iedereen weet hoe vaak zij vertraging hebben en pakketten kwijt raken

Tevreden klant

De truien & hoodies van Malelions zitten lekker en zijn van goede kwaliteit. Ook top dat ze lekker dik zijn voor in de winter! De kleding gaat ook nog eens lang mee, waardoor je waar hebt voor je geld! Nu nog gratis retourneren dan gaat de beoordeling naar 5-sterren! ;)

Leuk aan mooie

Prachtige goed service mooie kwaliteit aan ik ben tevreden

Snelle levering, goeie kwaliteit en zeer vriendelijke mensen.

Ziek

Ziek

Top service en kwaliteit

De kleding kwaliteit is top. Service is goed.

Prachtig

Mooie hoodie, goede kwaliteit, lekker zacht.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit

Maatvoering klopt niet

Alles zit veel te strak. Ik had xxl besteld

Heb nog steeds niks gekregen

Slecht zaak wel betaald nooit ontvangen

Matig

Ging goed maar om te bestellen moet je elke keer jullie voorwaarde lezen en blijf vaak haken en kan je niet verdere met bestellen graag daarop verbetering

Mooie producten

Mooie producten en snel verzonden.

Top! Snelle verzending en een leuk cadeautje ontvangen.

Snelle verzending, mooie truien!

Goeie snelle leverering

Goeie en snelle levering. Goed ingepakt. Mooi verzorgt