Goed, maar het kan beter

De levering van Malelions was snel, volgende dag al bezorgd. De hoodie had een goede pasvorm en warme stof, maar de trainingsbroek was van dunne stof en te klein. De set moest teruggestuurd worden. De hoodie zal nog apart besteld worden, maar de trainingsbroek niet meer.

Hele goede service en mooie trui gekocht

Mooie jas

Erg goeie levering de jas heeft een prachtig model en erg goeie kwaliteit

Toppie

Toppie.en snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

De producten zijn soms wat aan de prijzige kant maar dat maken ze goed door uitstekende kwaliteit. Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen dus de leveringstijd vind ik aardig snel.

Snelle goede service en kwaliteitsproducten

Bestelling verliep vlot, dezelfde dag nog in huis. Materialen zijn van degelijk kwaliteit met een redelijke prijs.

Snelle levering en mooie producten!

Beautiful

Beautiful and delivery is fast

Zit en staat fantastisch!

Lekker warm en zacht pak. Stylish en kwalitatief hoogwaardig. Top!

Retourbeleid kan beter

Jammer dat je retourkosten moet betalen. Ik kies voor ruilen maar moet wachten op de retourcode om opnieuw te kunnen bestellen. Dit duurt 3-5 dagen. Helaas waren producten daarna niet meer verkrijgbaar in de andere maar. Nu een tegoed bij jullie staan waar ik iets voor moet verzinnen om aan te besteden.

Snelle levering en mooie verpakking

Tot nu toe gaat alles naar wens

Netjes en snel geleverd

Kleding kwam snel binnen, mooie kwaliteit! Weg blij mee.

Altijd goeie mooie kleding

Snelle levering en retour

Snelle levering en retour

Op de site stond voor 19.00uur volgende dag bezorgd. Helaas duurde het nog 2 daagjes langer. Vandaar de 4 sterren, anders waren het zeker 5 sterren geweest.

Goed maar slecht in emailverkeer

Heb bestelling gedaan. 1 product was te klein. Wil dit product graag hebben. Dus om ruilen ,maar krijg geen reactie op me email. Mijn vraag was opnieuw bestellen of wordt er gehoor gegeven aan ruilen wat ik aan gaf bij retour Heb op nieuw besteld en wacht nu op terug storten van product Vriendelijke groet , Miranda

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit shirts en goede pasvorm

De bestelde artikelen voldoen heel goed. De bestelli g zelf ging super makkelijk. Afterpay regeling was heel fijn.

Mooie spullen, uitstekende levering

De kwaliteit van het materiaal is echt fijn en mijn zoon is er helemaal blij mee.

Goed kwaliteit en snelle levering

Ik heb een jas gekocht voor mijn zoon. De levering was snel en kwaliteit is heel goed.

Super snelleLevering en mooie kleding

Snelle levering, goede kwaliteit kleding.

Optijd geleverd

Mooi optijd en zeer netjes

De Rijn 8

5684PJ Best