Super snel binnen

De kwaliteit van de kleren is super goed waardoor het lang mee gaat!

Mooi

Netjes

Goeie kwaliteit

Zit lekker en is echt goeie kwaliteit

Snelle levering, vreselijk trage retour

Levering is heel snel, maar de retour is inmiddels al bijna twee weken gelden opgestuurd en nog niks vernomen. Daarnaast vind ik het niet klantvriendelijkheid dat retourkosten voor eigen rekening komen wanneer je kiest voor geld terug. Kies je voor een waardebon bij hun in de webshop, hoef je de retourkosten niet te betalen.

Te klein t shirt gekregen

Ik had een L besteld en ik heb nu een S gekregen hoe kan ik dit oplossen met jullie?

Snelle levering, mooie kleding.

Ho provato l’articolo in negozio, ma non c’era la taglia, così ho deciso di ordinarlo sul sito. Sorpresa dalla velocità della spedizione..arrivato in 4 giorni! Articolo perfetto! Gradito anche l’omaggio che mi avete mandato! Super!

• Ci consiglieresti? Si

Goede kwalitiet

Ik vind het een mooi merk met goede kwaliteit en ben erg tevreden

Niet goed niet slecht

Betalen voor retour slaat nergens op en geld terug duurt super lang

Mooie kleding, snel bezorgd

Veel mooie kleding van hoogwaardig kwaliteit en zeer snel bezorgd

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop geweest

Mooie pakken, goed verpakt, snel geleverd

Goede pasvorm. Mooie kwaliteit

Jammer dat je een voucher krijgt & niet gewoon je geld terug krijgt

Fijne webshop, vaak zijn dingen wel snel uitverkocht. Op andere sites worden artikelen goedkoper aangeboden dan op originele site.. ook jammer dat je een voucher krijgt als je artikelen terug stuurt. Zou fijner en eerlijker zijn als je gewoon je geld terug krijgt zoals bij de meeste webshops.

Hele goeie ervaring

Snelle afhandeling en netjes via de mail geïnformeerd over de bestelling/ bezorging, top

Kwaliteit

Kwalitietshoodie. Mooie merk details op aan het uiteinde op de capuchon touwtjes. Lekker warme, gevoerde hoodie. Dikke stof. Mooi logo. Wel duur.

Slechte retour service

Je moet kiezen uit de retourservice die zij zelf aanbieden + de bijkomende kosten. Daarnaast staat op hun website dat je geld niet terugkrijgt bij sale artikelen, dit is wettelijk gezien niet toegestaan.

Top winkel mooie kleding

Mooie kleding goede kwaliteit snelle verzending fijne aanbiedingen

Met Malelions ben ik zeer content, snelle levering, goede kwaliteit

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding. En mooie ontwerpen

Prima.

Prima service, niks over te zeggen.

Mooie kwaliteit

Goede pasvorm.

Top kleding en snel geleverd!

Zeer tevreden.

Snelle levering, fijne site.

Bestelling ging gemakkelijk, was snel binnen en netjes verpakt.

Alles was prima bedankt

De Rijn 8