Fenomenaal

Ik heb een track pak besteld in paste heel goed qua maat en kleur week te bijna niet van de foto

top

top

Super fijn pak, zitten perfect en een hele fijne stof! Valt als originele maat!

Primaa pakken , fijne stof

Lekker comfortabel

Mooie kleding die comfortabel zit

Super snelle levering ook zo voor de kerstdagen top. Mooie jas mijn dochter is er heel blij mee

Goede kwaliteit

Erg goede kwaliteit, helaas gaf ik mijn man een pak voor kerst , maar kwam de verkeerde binnen. Gezien de tijd niet genoeg tijd om de pakken te wisselen. Voor mij erg janmer vond de mat grijze stuk mooier , maar hij is er blij mee en dat telt.

goede levering en service.

goede levering en service. Materiaal kleding goed Vesten pluisen wel veel...

Hele mooie kleding van goede kwaliteit.

Goede en snelle levering

Ik had 2 trainingspakken besteld waarvan er een terug moest, jammer dat de verzendkosten niet gratis waren als ik had geweten dat ik hem gratis kon ruilen had ik maar ik maat besteld.

Snelle goede service

Snel mooi

Top kwaliteit

Snelle levering goed materiaal !!

Zeer trage retourprocedure en vewerking

Op 24-11 mijn ontvangen kapotte broek van de tracksuit geretourneerd. Op 16-12 zelf de status even opgehaald, echter bleek dat het gehele tracksuit geretourneerd zou moeten worden, dit tegen de telefonische afspraak in. Uiteindelijk op 22-12 een nieuwe tracksuit ontvangen en het jasje van de tracksuit opgestuurd richting jullie. Al met al een zeer trage verwerking waarbij ikzelf het initiatief moest tonen. Dit kan en moet mijn inziens beter, gezien jullie marktpositie en merk.

Mooie items perfecte kwaliteit super sportief echt waardig!

Snel en goede service en levering

Fijn!

Alleen de maat is niet helemaal kloppend. Bestel maatje kleiner dan normaal.

Supperrr goed uitziende kleding

Super en goed betaalbare kleding. Enigste nadeel is, dat het snel uitverkocht is.

Alles volgens planning verlopen, toppie!!

Super netjes en op tijd geleverd

Was super netjes en op.tijd geleverd

Super Tshirts

Der Versand erfolgte schnellstmöglich, die Qualität ist beeindruckend und die Produktbeschreibung entspricht genau der Wirklichkeit.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede snelle levering met goede kwaliteit

Had truien besteld en een tracksuit, heel snel in huis en kwaliteit is top!

Goeie kwaliteit

Prachtig pak

Mooie kwaliteit!

Goed geregeld

Mooi pak en degelijke kwsliteit

De Rijn 8

5684PJ Best