Goed surves

Jas te klein . Kon hem heel snel retour doen. Snelle reactie via de mail

Super goede kwaliteit en lekker warme dikke stof. Leuke opdruk printen en altijd kan je iemand of jezelf ermee blij maken als je het koopt.

Past zeer goed

Top top kwaliteit

Uitstekende service!

Snelle verzending en goede kwaliteit! Zeer tevreden

Hoop gedoe wel bericht terug

Wel contact gehad met de klantenservice, hopelijk volgende keer wel informatie over niet aanwezige artikelen op tijd ontvangen.

Mooie kleding, goede site en supersnel geleverd..direct de volgende dag terwijl t vlak voor kerst was.

Fijne service

Super goed geholpen en de bestelling snel verzonden.

Goeie levering en perfecte pasvorm

Alles is goed gegaan! Erg tevreden met mijn bestelling.

Dikke vette prima!

Snelle levering, klant- en servicegericht!

Super mooie pak en tas besteld, binnen 2 dagen binnen super tevreden ondanks de drukte super snel geleverd

Super service

Top Service !

Het is een geweldig merk

Goede kwaliteit

Mooie kleding goede kwaliteit verzending gaat goed aardige mensen aan de telefoon gewoon top

Snelle levering. Niks op aan te merken.

Goede kwaliteit

Snelle bezorging Mooie kleding

Top kwaliteit

Hele goede kwaliteit kleren! Fijne stof en de maat sluit mooi aan bij je lichaam. Klein minpuntje is dat je gratis “cadeautje” niet meegeleverd word, althans bij mij. Verder zeker een aanrader

Ik vind echt goed kwaliteit

Alles is goede kwaliteit en net als in omschrijving

Snel en netjes verzonden

Het pakket was keurig verpakt en optijd verzonden.

Goede snele levering

Onwijs wat een lekekr pak

Snel in huis en echt zo lekker pak!

Leuke gratis pet erbij

Mooie kleding en vlot bezorgd!

Mooie kleding en vlot bezorgd!

De Rijn 8

5684PJ Best