Gewoon doen!!!!

Super zoals op de site wordt aangegeven word ook gedaan!

Tevreden

Goeie,kwaliteit is zeker aanteraden

Super pak en snel geleverd

Super pak en snel geleverd

Prima service snelle levering

Prima ervaring gehad .

Goede en leuke producten

Leuke producten en van goede kwaliteit,alleen een beetje jammer is dat je spullen die je voor 9u zou bestellen de dag erna in huis zou hebben, en dat niet zo blijkt te zijn .zondag besteld,maandag bericht van verzonden maar dhl had dinsdag nog niks ontvangen dat was woensdag pas. Dus uiteindelijk donderdag pas geleverd.

Prachtig perfect

Alleen ik kreeg geen gratis cadeau

Top website

Top kwaliteit

Mooie en goede kwaliteit kleding! Maat zoals uitgerekend stond was mij alleen iets te klein. Maar ik ga zeker weer iets nieuws bestellen. Bedankt

Mooie kleding en goede service

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering

Verkeerd artikel toegezonden gekregen; geen goede afhandeling

Ik had een heren hoodie in 2XL besteld en kreeg een 4XL toegezonden. Na diverse contactmomenten i.v.m. problemen met het aanmelden van de retour eindelijk een link gekregen waarmee ik kosteloos een retourlabel aan kon maken. Inmiddels al 4 weken verder en nog steeds geen reactie op de retourzending. Telefonisch contact leverde eveneens geen resultaat op; ik moest het rustig afwachten. Vandaag wederom gebeld; helaas is de klantenservice niet bereikbaar. Heel slecht!!!

super goed

heel goed snelle service

Mooie kleding, goede kwaliteit, snelle levering,

Slechte klantenservice

Product wat ik besteld heb blijkt zoek te zijn. Ik wordt heen en weer gestuurd door Malelions en bezorgdienst maar uiteindelijk nog niets binnen. Zeer slechte service en geen oplossing geboden. Zelf ga ik hier niets meer bestellen!

Zeer goede kwaliteit en zit erg lekker

Geweldige pakken en shirts

Snelle en keurige levering

Alles was naast wens

In 1 woord uitstekend

Ik had voor me vrouw een leuk trainingspak gezien en besteld. Alles was duidelijk aangegeven wat er wel en in niet haar maat nog was. ze is ook zeer tevreden over de kwaliteit van de stof en heeft er goede aard mee. De levering liep ook vlekkeloos. Dus wil je een mooi shirt, trui, trainingspak enz dan zou ik zeker een kijkje nemen op hun site.

Mooie trui!

De trui op tijd mogen ontvangen en ziet er prachtig uit. Mooi kerstcadeautje :) Ook via een mail met vraag naar levering snel en adequaat informatie gekregen!

Mooie kwalitatieve en fijne stof

Afwerking en materiaalverbruik is van goede kwaliteit. Een hoogwaardig product wat zeker bijdraait aan het draagcomfort.

Heel tevreden

Ik ben helemaal tevreden. Super top ervaring

Snelle levering en de trainingspakken zitten heerlijk

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit en service