Mislukte bestellingen

Meerdere pogingen gedaan om een winterjas te bestellen. Op de website staat beschikbaar. Na betaling krijg je vervolgens een mail dat product niet leverbaar meer is. In totaal bijna 300 euro afgeboekt en nog geen jas. Vervolgens krijg je een mail dat bestelling onderweg is en krijg je een aansteker opgestuurd. Inmiddels gelukkig wel mijn geld terug. Maar een teleurgestelde puber in huis zonder winterjas.

Redelijk

Duurt lang voor er een retour verwerkt is.

Redelijk

Duurt lang voor er een retour verwerkt is.

Heerlijk pak!

Heerlijk zittend pak met een hele zachte binnenkant. Die wil je niet meer uittrekken

Pakket nog steeds niet ontvangen

Pakket nog steeds niet ontvangen

Snelle levering super kwaliteit

Kom hier zeker vaker terug

Redelijk

Heb een set retour gedaan voor een ruiling maar duurt lang.

Redelijk

Heb een set retour gedaan voor een ruiling maar duurt lang.

Prachtig mooi pak!

Mooie en stevige kwaliteit, zachte stof. Voor een smalle puber ook een erg mooie pasvorm. Een broek & hoodie kosten wat, maar kwalitatief ben ik er dan ook erg tevreden over, een aanrader!

Goed heel goed

Mijn ervaring met malelions is echt goed alles is gewoon netjes geleverd goeie kwaliteit.

Goed heel goed

Prima kleding

Kleding zit lekker, is wel duurder geworden.

Prima kleding

Kleding zit lekker, is wel duurder geworden.

Goeie service

De Rijn 8