Laden reviews...
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies benadrukken steeds de hoge kwaliteit en pasvorm van de kleding. De levering is over het algemeen betrouwbaar en snel. Enkele ervaringen gaan over retouren of communicatie, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. Malelions wordt gezien als een betrouwbare keuze voor stijlvolle en duurzame kleding.
Lekker zacht en mooi
Mark
Oosterhout
Nogmaals goede kwaliteit kleding, en leuke acties waardoor het betaalbaar is! Mvg Ronny
Heel blij met de snelle verzending en hoe het verpakt was
Kim
Maassluis
Heel blij met de snelle verzending en hoe het verpakt was
Kim
Maassluis
Naaldwijk
Makkelijk te bestellen en snel geleverd, Enige puntje vind ik de filters op de website niet gemakkelijk per maat te selecteren
Waspik
De site sprak mij aan, goede service en levering
Antoin
Waardenburg
Eindhoven
Malelions is meer dan een kledingmerk, het is een lifestyle voor iedereen met ambitie en lef.
Onze collecties zijn ontworpen voor mensen met een sterke mindset: gedreven, stijlbewust en klaar om hun eigen weg te gaan. Van casual streetwear tot sportieve sets en statement pieces, bij Malelions vind je outfits voor elke gelegenheid.
Succes komt niet vanzelf. Het vraagt visie, doorzettingsvermogen en de durf om buiten de gebaande paden te treden. Die mentaliteit zie je terug in alles wat we doen. Bij Malelions brengen we deze drive tot leven in krachtige en inspirerende collecties, voor iedereen die voorop durft te lopen.
De Rijn 8
5684PJ Best