Helemaal top

Mijn vriend besteld zelf regelmatig bij jullie, en als cadeautje voor hem had ik nu de zwarte slippers besteld. Ze waren mega snel binnen en hij is er heel blij mee!

Malelions een welkome aanvulling kledingassortiment

De meeste kleding is kwalitatief goed. Een enkele hoodie zorgt voor gaatjes vormgeving bij de zak op de buik in de hoekjes. De verzenddag is jammer genoeg ook niet aan te passen tijdstip en locatie bij een online aankoop.

Mooi pak, goede pasvorm en kwaliteit.

Waardeloos

Wacht al bijna een week op mijn bestelling

Ziet er goed uit

Top kwaliteit

Hele mooie en kwalitatief goede pakke

Beide zoons en manlief een joggingpak cadeau gedaan. Alledrie super blij mee! Heel mooi materiaal en fijne pasvorm.

Top kleding

Erg mooi kleding

Helemaal top

Het zijn mooie pakken en zitten super lekker. Top kwaliteit

De jas die ik heb besteld is van een goeie kwaliteit

Goede ervaring

Goede ervaring goede kwaliteit

Erg goed

Trainingspak besteld voor mijn zoon. Erg mooi en goede kwaliteit. Ook de levering was prima in orde.

Mooie pasvorm

Heerlijke stof

Echt super service

Ik ondervond wat problemen met de bezorging maar gebeld en meteen opgelost

Is eerste keer dat ik bij jullie bestelde En blijf niet bij eerste keer ik ga 100% weer bestellen

Heerlijke trui, goede levering!

Met de sale een trui besteld, snelle email van de bevestiging en snel thuis geleverd. Zit een goede maattabel bij wat goed helpt voor de juiste maat. Trui zit heerlijk en is top!

Super kwaliteit

Super kwaliteit kleding voor een mooie prijs

Goede snelle levering, goede kwaliteit

Een top service super snel met pakketje ontvangen blij met mijn spullen!

Snelle verzending, niks op aan te merken!

Snel verzonden, goed verpakt. Niks op aan te merken.

Snel en netjes

Goede kwaliteit! Erg mooi, goede pasvorm

Goed en snel

De bestelling was ondanks de Sinterklaas drukte snel geleverd. Echter was de bevestigingsmail niet binnen gekomen en kon ik mijn pakket pas volgen een paar uur voor deze werd geleverd.

Mooi merk Goede snelle service

Vandaag besteld morgen geleverd

Wacht al 1 week heb nog niets ontvangen.

De Rijn 8

5684PJ Best