Vaak uitverkocht

Kwaliteit van de kleding is goed. Wel de ervaring dat kleding vaak niet meer beschikbaar/uitverkocht is, ook al staat de maat nog als beschikbaar. Artikel in de winkelwagen en als je de bestelling dan af wilt ronden kun je toch niet bestellen......

Goeie bezorging netjes op tijd

Goede kwaliteit, pasvorm en snelle levering

Truien zijn lekker warm en goede kwaliteit. Snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Prima!!!

Prima site, snelle levering!!!

Het is echt super

Fijne kwalteit en mooie stof

Super fijn merk

Perfect!

Goeie en snelle levering! Producten zijn ook top geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn hoodie is geweldig!! Snelle levering en gemakkelijk te bestellen

top !!

super mooie sweater en mega snel verzonden , echt een compliment waard

Super mooi pak

Kleuren zo al beloofd, goede kwaliteit, correcte maat. Fijne stof. Top product !

Hele goede service

Uitstekende producten

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, jammer dat het zo duur is.

Goede vlugge bezorging

Niet ontvangen

Ik ben gewend van male lions dat het top kwaliteit is. Zal dit vast ook zijn geweest. Alleen heeft dhl mijn pakket kwijt geraakt en tot nu niets ontvangen na anderhalve week later...

Mijn dochter blij met aankoop

Levering snel thuis gestuurd

Mijn eerste bestelling bij jullie. Kwaliteit van jogging pak is goed. Mijn man is er erg blij mee.

Snel en goede kwaliteit

Ik ben echt super blij met me aan koop snele leveren en super sterke stof gewoon top

Helemaal top

Snelle levering en hoede kwaliteit spullen.

Snelle levering, helaas niet juiste pak besteld, dus kijken of de volgende keer net zo goed loopt.

Eerste keer onlinebesteld en.. het gaat mis dus niet zo gauw meer iets bestellen

Ik had een prachtig pakket besteld Maarhelaas teklein het is teruggestuurd maar helaas nog geen code gehad om eenmaat groter te bestellen nl xxl Groetjes

De Rijn 8

5684PJ Best