fijne kleding van goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit kleding. zit comfortabel.

Snelle service, kids tevreden

Snelle levering en goede service. Product valt we wat groot, maar dan kunnen ze extra lang ervan genieten.

Uitstekende service!

Erg goed.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Top service snelle levering

Product was zoals het beschreven was. Echt top! Snelle levering

Beste wat er is.

Ik draag zowat alleen maar Malelions kleding, van schoenen tot truien, t shirts noem het maar op. Word snel verzonden en alles staat duidelijk aangegeven. Mocht er wat zijn wordt ik altijd snel en vriendelijk geholpen!

Schitterend

gemakkelijk te bestellen met een vlotte en goede levering.

Goede aanbieding en snelle levering

Fijn dat dit merk een xxs heren maat heeft voor mijn zoon. Mooie producten, fijne aanbiedingen en snelle levering. Kreeg bovendien nog een cadeau bij de bestelling!

Super snelle en fijne verzending en dat bezorging

Het is lekker warm en zit comfortabel

Zeer positief.

Spullen worden op tijd geleverd en zijn van goede kwaliteit!

Prima aankoop

Prima aankoop

snelle verzending

snelle verzending

Tot 3x toe een kapotte jas ontvangen

Na 2x een retour met dezelfde klacht, heb ik nu voor de 3e keer een kapotte jas ontvangen. Erg slecht!

Snel en naar tevredenheid

Mijn bestelling was precies zoals beschreven en werd netjes op tijd geleverd. Bedankt heel blij.

Beetje lastig…

Mijn zoon wil merkkleding. En het liefste van Malelions. Dus we zijn op de site gaan snuffelen wat hij dan wil. Hij is 11 jaar en de keus tussen de kindcollectie of de kleinere mannenmaat is een beetje stoeien. Want de kindercollectie is alleen maat 152 of 164. Tja… hij heeft 158. Wat kies je dan? Ga je dan voor een XS/S van de mannen? Uiteindelijk daar maar voor gekozen, nadat we in een winkel zijn gaan passen. Op de site is niet echt makkelijk te filteren welke maat je wil hebben. Wel man/vrouw/kind/sale. En ook of je een broek/trui/shirt wil. Maar niet op maat helaas. Dus soms vind je dan een leuk artikel, maar blijkt dit er niet meer in de juiste maat te zijn…

Nette en snelle levering

Goeie kwaliteit

Goeie producten en verzending

Kan ik aanbevelen

Netjes ingepakt, snel verzonden!

Goede website, snel verzonden. Netjes ingepakt.

Snelle levering. Product naar wens

Mooi pak

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel en goed

Aanbieding in beeld via FB, pak besteld en mijn zoon dolgelukkig gemaakt.

Goed en lekker zittende kleding

Snelle levering en goeden kwaliteit kleding

Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit

Mooie en warme winterjas, goede prijs - kwaliteit verhouding

Perfecte kwaliteit

Bestel al een aantal jaren. Altijd goed!

De Rijn 8

5684PJ Best