Netjes op tijd bezorgd, broeken zitten heerlijk en vallen goed op maat

Mooie kleding en snelle levering

Prima levering en kwaliteit. Alleen jammer dat je geld niet retour krijgt bij retour en tegoedbon krijgt. Anders had ik veel meer besteld.

Mooi, snelle levering, goede kwaliteit

Kwaliteits kleding en snelle bezorging

Erg mooie kleding van goede kwaliteit. Daarnaast snel bezorgd. Goede retour manier

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

Sweater besteld in de sale, werd snel geleverd en de trui zit heerlijk. Een goede aankoop voor de winter!

De kwaliteit is super goed!

Ik had het super snel binnen, en het was ook netjes bezorgt. Goed ingepakt en er was niks beschadigd. De kwaliteit van de kleren is ook super hoog en dat is echt super chill.

Prima kwaliteit

Mooie trui besteld voor mijn zoon. Mooie kwaliteit! Vrij snel geleverd ook.

Prima site, overzichtelijk

Fijne overzichtelijke site en snelle levering

Kleding goed, service slecht.

Kleding besteld snel geleverd goede kwaliteit. Maar de bestelling was niet compleet en er zat geen briefje bij of mailtje waarom niet? Na 3 dagen toch maar contact gezocht was het artikel niet meer leverbaar door een fout in het systeem. Geen probleem maar laat dit even weten.

Snel bezorgd en ziet er mooi uit.

Goede kwaliteit, snelle bezorging en ziet er super mooi uit.

Kleding was netjes verpakt, zoals op de website. Maten waren goed uitgelegd en vielen zoals hoort. Zoals altijd een prima kwaliteit.

Top product

Super fijne bodywarmer

Goede en snelle service niets om over te klagen.

Snelle levering mooie jas

Jammer van de verzendkosten als je 0,05 cent tekort komt bij je bestelling

Jammer van de verzendkosten en retourkosten ,ervaringen qua maat zouden ook wel fijn zijn bijv.:xxs is te vergelijk met 158/164??

Goede kwaliteit

Zit heerlijk!

Goeie kwaliteit! En het zit erg comfortabel

Te laat geleverd

Ik had voor het weekend bestelt er wer gezegd dat in het weekend niet geleverd word oke dat kan. Op maandag werkte mijn track en trace deze stond om voor 22:00 vervolgens komt deze niet.

Jammer dat er truien nu 20 euro goedkoper

Snelle levering, mooie trui!

Wow

De pak is geweldig

Snelle levering goed kwaliteit stof

Online kun je bij jullie goed bestellen

Hele goede kwaliteit en snelle levering

De Rijn 8

5684PJ Best