Snelle bezorging, en pakket zoals verwacht

Goede levering makkelijk bestellen

2 trainingspakken en schoenen besteld schoenen zijn te klein maar kan makkelijk geruild worden

Mooie kleding

Mooie kleding

Top spullen

Leuke kleding , goede kwaliteit en goede service !!

Top website

Goede kwaliteit jledingen snelle levering

Het ontvangen van de bestellingen gaat super snel, binnen maximaal 16 uur is je bestelling in handen. Daarnaast zijn de stoffen van de producten amazing!

slecht

heb maat te klein besteld terug gestuurd maar nu duurt het wel lang voor ik wa terug heb vind dit nie op zijn plek zo vind de service waardeloos

De broeken zitten heerlijk van dit merk

Ik heb een keer dit merk gehad, maar ik wil nu niets anders dan dit merk

Mooier kwalitatieve pak en snelle levering

Gemakkelijk en snel

Mijn bestelling kwam heel snel en goed

De kleding zit geweldig

Niet eerder van het merk gehoord. Het zit goed en het staat goed

Zit heerlijk

Zit gewoon goed pasvorm perfect

De bestelde jas bleek helaas niet meer op voorraad ik baalde heel erg maar kreeg heel snel mijn geld terug gestort Ook waren ze zo aardig om de aanstekers wel te leveren die eigen gratis bij de jas zouden zitten Bedankt

Levering en retour verwerking

Had 2 jassen v mij dochter besteld. Het versturen van de jassen duurde 2 weken, ondertussen 2 weken geleden ook 1 teruggestuurd. Het geld is nog steeds niet binnen. Ze zijn ook slecht bereikbaar….

Heel goed geholpen

Zeer tevreden over de kleding

Shirts en truien zitten fijn en van een goede kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding, goede service. Kind is erg blij met zijn truien

Goede kwaliteit

Gewoon top!

Goede prijs kwaliteit

Ik had een trui en een t-shirt besteld. Trui zat perfect, t-shirt iets te groot. Deze teruggezonden, maar wel 14 dagen moeten wachten op mijn terugbetaling. Voor de rest is de kwaliteit en de communicatie goed!

Dit is kwaliteit echt een mooie bodywarmer

Snel geleverd mooi goeie kwaliteit en zit perfect

Snelle service goede kleding

toujours satisfait du service

un site et une expérience client hors du commun

Erg goed

Snel en netjes geleverd

Mooie kwaliteit

Levering was volgende dag. Mooie kwaliteit. Erg tevreden

Tevreden

Ik had had een jas gekocht maar die was te groot, is weer teruggestuurd.Maar voor mijn zoon koop ik bestel ik vaak bij jullie.

De Rijn 8

5684PJ Best