Kwalitatief top jassen

Kwaliteit en bezorging waren top

Perfect kwaliteit

Mooi pak, super leuk attentie parfum erbij en de pet is ook mooi! Jammer dat merk zo duur moet zijn!

Mooie producten

Mooie producten van goede kwaliteit.

Sneller dan verwacht geleverd

Site was heel duidelijk en handig om een bestelling te plaatsen niet in ge winkelt Enkel spijtig van de maten normaal draag ik een S en volgens de opmeting op de site klopt het ook dat ik een S zou moeten nemen toen ik me outje voor eerste paste leek het wel een XS veel ste strak waardoor ik dan liever een M had genomen als ik dit wist

Niks op aan te merken

Ik heb een bestelling gedaan. En voordat ik af moest rekenen werd er duidelijk vermeld dat het iets langer kon duren voordat ik de bestelling kon ontvangen wegens verhuizing van malelions. Dan maakt het me ook niks uit dat het wat later komt.

Fijn en snel

Verkeerde maat besteld maar super snel in orde gemaakt en snel verstuurd. Super fijn. Mooi pak!

Heel mooi pak goede kwaliteit

Goede levering

Super goed Alleen jammer dat het zeker ander halve week geduurd heeft

Mag sneller geleverd worden

Heb méér dan een week moet wachten op me bestelling. Verder is het een heel mooi product goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Top kwaliteit zit perfect.

Zit perfect en kwaliteit

Zit lekker

Zit goed

Mooi pak, maat valt goed en snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit van het trainingspak.

Heb heelveel kleding van malions

Ik heb veel kleding van malions Ben daar super blij mee ik heb pak van mailions en zomer kleding heb ook pet van malions ik vind het zo mooi kleding ik hour er van Groetjes Bradley

Bezorging langzaam en retourkosten, niet klantvriendelijk

Ik had een set van een broek en trui besteld voor mijn zoon. Broek was te klein en de trui te groot. Helaas! Lang moeten wachten op de bestelling ( wel goed hierover geïnformeerd) en helaas moeten ook retourkosten betaald worden! Dit weerhoud mij een volgende keer te bestellen!

Mooie kwaliteit kleding

Pakketje worden snel en netjes geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit

Prima ervaring

Keurig op tijd geleverd

Mooi kwaliteit!

Super leuke trui voor mijn zoontje gekocht. Mooie pasvorm en goed kwaliteit.

Goeie service

Hele goede kwaliteit en het zit heel fijn.

Echt super kwaliteit

Top levering goede kwaliteit kleding.

Tevreden

Aflevring ging snel

Snelle service ondanks verhuizing. Maar,

Maar, het tracksuit... de broek was lichter gekleurd dan de trui. Jammer want je betaald wel ff meer dan 100 euro en krijgt dan kleurverschil. Niet opvallend maar wel genoeg om te zien dat het eigenlijk niet bij elkaar hoort. Nu zijn we geen zeikerds dus niks van gezegd maar als jullie constant reviews, willen krijg je dit. En de parfum is nooit geleverd. Mijn vriend draagt alleen maar Malelions. Is dus vaste klant bij jullie. We snappen ook dat de verhuizing er in hakt. Maar we wilden dit toch even melden.

De Rijn 8

5684PJ Best