Perfecte service

Hele duidelijke site en prima service betreft verzenden. Kwaliteit is erg perfect mede de pasvorm Mijn kinderen droegen het al maar moeders is ook om, heerlijke comfy guidpakken voor de koude winteravonden

Super kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit!

Goede levering, mooie kwaliteit.

Super goede kwaliteit

Prima service en de kleding is van topkwaliteit

Fijn online shoppen

Hrt is niet te moeilijk en het zijn hele leule kleren

Wel jammer dat het kort valt

zeer revreden

tevreden over kwaliteit / prijs en levering

Erg lange wachttijd bij omruilen /retourneren

Mooie kwaliteit kleding maar erg lang op moeten wachten ,een week onderweg geweest. geen bevestiging van ontvangst gekregen bij retourneren

Snelle communicatie, zeer tevreden over het geleverde product.

Hele fijne kleren, super stof!

Voelt heel fijn aan, goede kwaliteit.

Perfect passende kleding

Meerdere keren al kleding bestelt en in winkel gekocht. Hoodies, track suite jas en t-shirts. Goede kwaliteit en zit echt echt goed. 1x keer een artikel te weinig geleverd, na een mail gestuurd kwam er snel een reactie en werd het artikel snel na verstuurd. Goede service. Ben zeer tevreden.

Sloomste klanten services van Nederland

Nog nooit zo iets slooms meegemaakt als dit echt spijt dat ik niet via winkelstraat heb bestelt gaat stuk sneller daar en je krijgt beter antwoord dna hier belachelijk

Geweldige service!

Had een give-away gewonnen en alles was super geregeld. Met deze ervaring zou ik iedereen malelions aanraden

Goede service en pakketje kwam op tijd binnen.

Alles staat duidelijk weergegeven op de website op de maattabellen na. Die zijn naar mijn mening iets te onduidelijk en het vervolg daarvan is/kan zijn, dat de klant een verkeerde maat koopt. En vervolgens ook nog de verzendkosten zelf moet betalen. Het pakketje dat je ontvangt bevat geen 2de seal dat je hem ook nog terug kunt sturen zover nodig. Zalando, Asos, etc... hebben dat wel. Dus je zou je klant alleen maar blij kunnen maken als die in 1x de perfecte aankoop doet op "toeval" anders loopt de klant hier allemaal tegen aan en krijg je ergernissen aan het terugstuurt proces van Malelions.

Goed!

Verzending duurde wel wat lang en maat 92 valt meer als 86 bij mijn zoontje. Verder prima kwaliteit product en mooie kleren.

Het was snel bezorgd

Het was na 1 dag al bezorgd. Een knoopje van de jas die ik besteld had was wel kapot maar dat kan een keer gebeuren. Met retourneren is alles ook goed gegaan. Als de jas heel was had ik 5 sterren gegeven.

Mooie kwaliteit

Prachtige kleding

Mooi pak, snelle levering

Pak zit goed, maar is zoals verwacht. Mooie kwaliteit. Pakket kwam precies op tijd.

Prima ervaring

Geen problemen met bestellen. Levering duurde ruim een week. Kreeg een gratis cadeau bij mijn bestelling. Goede kwaliteit en blij met mijn aankoop!

Prima levering, mooi product

Topkwaliteit

Prachtige stof en maat is precies goed..Je krijgt gewoon echt wat je besteld!

Besteld op tijd netjes gekregen

Eerst even gestoeid met de webshop maar dat ligt aan mezelf niet zo handig. Daarna ging het helemaal perfect. Alles netjes verpakt en binnen twee dagen binnen. Gewoon alles klopt

De Rijn 8

5684PJ Best