Mooi product snelle levering

Overzichtelijke website en snel geleverd

Ik heb de trui ontvangen en hij zat zo goed en ziet er zo mooi uit en de andere dingen die ik van maelions heb bestelt zijn ook super goed zit lekker js mooi echt mooie kleding

Mooie spullen, maar oh wat duurde de levering lang zeg

Jas besteld, na bestelling gelijk bericht dat de levertijd een week was ivm verandering van pand. Kwam helaas ook nog wat dagen bij. Als goedmakertje 10% kortingscode. Leuk maar wacht liever wat minder lang. Jas is wel serieus mooi.

Goede duidelijke site en snel geleverd.

Pakket werd snel geleverd en de kleding is mooi van kwaliteit. Mijn zoon is er erg blij mee.

Heerlijke pakken, vallen op maat

Mooie pakken mooie korting

Mooi!

Het duurde even voor het werd geleverd door een interne verhuis, maar dat werd uitermate goed gecommuniceerd! Het pak was heel erg mooi en de kwaliteit goed!

Tevreden

Verzending duurde best lang maar het item is perfect!

Geen controle bij verzenden producten

Enorm verbaasd dat ik een kapotte paraplu geleverd heb gekregen. Ik opende hem en er zitten minimaal 3 scheuren in het doek. Blijkbaar worden producten niet gecontroleerd bij binnenkomst en verzending naar klanten. En bij zulke bedrijven duurt het altijd een eeuwigheid voordat er iets wordt opgelost. Hun sturen kapotte spullen en ik moet alles uit de kast trekken om dit vergoed te krijgen.

Goeie kwaliteit en goeie pasvorm

Vooral voor mannen met slanke lichaams bouw is dit een top merk

Zeer goede service, alleen door omstandigheden een wat langere levertijd,, maar netjes op de hoogte gehouden via email.. Kwaliteit van kleding erg goed!!

Goede service alleen jammer dat ik maat m heb gekregen ipv s

Goed kwaliteit, levering duurt lang.

De kwaliteit van de producten is echt goed, designs zijn mooi. Levering duurt alleen lang.

30graden wassen in etiket op website, bij levering niet te wassen

Expres gezocht naar een jas die te wassen is van Malelions, in de winkel 1 gezien die niet gewassen mocht worden. Jas besteld, op foto stond 30 graden wassen. Komt de jas binnen, in het etiket staat dat hij niet gewassen mag worden. Zo jammer, puber vindt de jas natuurlijk geweldig.

Website voor retouren werkt niet

Website om artikelen retour te sturen werkt niet zoals reeds gemeld. Je komt automatisch terug op de hoofdpagina wanneer je een verzendmethode wil kiezen en ik moet betalen om iets retouren te zenden. Als je niet zeker weet of het past kun je het beter via bol.com kopen bijvoorbeeld.

Positief

Zoals in de mail aangegeven binnen 1 week geleverd. Netjes ingepakt. Niks op te merken.

Retour labels van hele andere mensen

Retour labelset naam en toe naam in mijn pakket Maar wat is mijn pakket ??? Zou ook graag mijn pakket ontvangen De void messenger bag ! Tot op heden niks

Ik heb deze trui nu 4 keer gewassen en mijn logo is er nu al af.

Niet goed.

Slechte ervaring. Voor 10 uur besteld zelfde dag nog in huis klopt dus niet.

Ik heb producten ter waarde van 194 euro gekocht met de gedachte voor 10 uur besteld ook dezelfde dag geleverd. Ik heb de klantenservice aangesproken waarop ik uren later pas bericht kreeg dat het niet ging lukken want de bestellingen van vorige week gingen eerst door magazijnsverhuizing.. als jij aangeeft op je pagina voor 10 uur besteld zelfde dag nog in huis dan ben je verkeerd als je dit niet waarmaakt. Heel slecht van hun. Ze reageren zoooo traag en je kunt ook nergens heen bellen buitenom hun klantenservice waarop je uren moet wachten op reactie.. slecht..

Contact is goed alleen heb ik nog steeds geen track en tracé zodat ik weet dat mijn jas onderweg is

Word netjes op de hoogte gehouden van de vertraging er werd beloofd via de mail dat het product voor het einde van de week opgestuurd werd dus ben nog in afwachting

2 weken geleden een bestelling geplaatst en tot op heden nog niet ontvangen

2 weken geleden een hoodie besteld maar helaas nog niets ontvangen.

lange levertijd

Meer dan een week wachten. Hopelijk is het het wachten waard want dat weet ik nog niet.

Goede snelle service

De Rijn 8