Snelle levering en hele mooie kleding

Goed geregeld

geweldig

een super mooie jas gekregen van jullie

Fijn spul

Mooie kleding en goede service

Mooie kleding goede kwaliteit

Mooie kleding maar bezorging laat te wensen over

Duurde veel langer dan werd aangegeven

Erg goede kwaliteit shirts.

Shirts zitten erg goed en zijn van goede kwaliteit.

Moii

I recommend the items, they are really nice

Veel maten niet meer op voorraad, maar voor de rest is de site prima uitgelicht.

goede kwaliteit, stijlvolle hoodies!

onduidelijk

Ik heb een zwembroek retour gestuurd met de melding dat ik deze wilde ruilen. tot op heden heb ik nog geen omruilcode ontvangen van malelions, dit is wat mij betreft niet duidelijk. ik zou liever zien dat je bij aangeven ruilen artikel gelijk het juiste artikel om te ruilen kan reserveren. ik hoop ook van harte dat ik deze code nog ga ontvangen, vriendelijke groeten rineke mulder

Je suis deçu

Je suis déçu, le produit que j'ai commandé n'est pas celui que j'ai reçu, et comme j'ai commandé la partie haut et bas avec soin, maintenant ils vont m'envoyer un sweat à capuche qui ne correspond pas au pantalon, très déçu

Supertjes

Snel geleverd en de maten vallen altijd perfect

Snel

Mooie jas snelle levering en de maat is zoals beschreven

Super kleding en snelle verzending

Zeer snelle service

De kleding zeer snel ontvangen. Hele fijne winkel.

top kwaliteit en is altijd goed

ik had een pakketje bestelt en het kwam precies op tijd aan het het product zat super lekker ik raad dit aan voor andere mensen.

Super tevreden!

Alle kleding waren binnen 2 dagen geleverd, goede kwaliteit stof en zit heel fijn. Ga er zeker vaker bestellen!

Bestelde artikelen snel in huis. Kwaliteit van broek en trui is goed en in de sales uiteraard voor een goede prijs.

geluk

producten van zeer goede kwaliteit! Ik kom zeker terug om bij dit merk te winkelen!

Prima en snelle service

Pak was mooi past goed en kind is tevreden!

Goede kwaliteit

Heel erg tevreden

Goed!

Top kwaliteit kleding en een goede service!

Mooie sweater en snel geleverd!

High quality

Very high quality brand overall. The website is easy to use, after ordering you immediately receive the confirmation and soon enough also the Track & Trace. The shirt themselfs are high quality and they sit perfect.

De Rijn 8

5684PJ Best