Mooie jas, helaas wel verkeerde maat geleverd

In avond besteld en volgende dag al in huis, helaas wel de verkeerde maat geleverd gekregen, dus moest hem wel omruilen.

Makkelijke service en top kleding

Uitermate tevreden over alle onderdelen binnen malelions

Snelle levering, goede service!

Alles snel geleverd, leuke give aways en goede klantenservice achteraf.

Snelle levering, smorgens besteld en savonds al geleverd. Super tevreden!

Trui is van top kwaliteit

Super service

Goede kwaliteit en pasvorm. Snelle levering. Zeer tevreden.

Snel, netjes

Goede kwaliteit kleding, snelle levering. Klantenservice reageert vlot. De retour is alleen gratis als je het aankoopbedrag in de vorm van een voucher accepteert, dat vind ik persoonlijk niet heel prettig.

Mooie kleding en accessoires. Goeie service

Snel geleverd.

Zeer prettig, mijn 3 zonen waren weer super tevreden.

Geweldig snelle bezorging en perfecte kleding

Snelle bezorging zeer tevreden kleding is echt van top kwaliteit

Werd snel geleverd en was goed verzorgd.

Super snel geleverd

Niet geleverd!

Product niet ontvangen

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en hoe kwaliteit

Nice

Top kwaliteit

Goede kwaliteit

Mooi shirts Goeie kwaliteit

Goede ervaring!!

Goede en snelle levering!

Goede service en snelle verzending.

Wij hebben items besteld en ze waren snel verzonden. Kwamen 1 dagje later aan en kregen al een kortingscode met excuus dat het later was aangekomen.

Ik bestelde gister en vandaag kreeg ik mijn pakket al binnen. Super. Goede kwaliteit.

Hier ga ik vaker bestellen!

Fijn dat je hier alle items vind die er zijn. De keuze is reuze en de levering verliep soepel.

Top sweater

Super leuke sweater voor mijn zoon!

Kleding is perfect.

Ik ben heel erg te spreken over de kleding en de levering. Fantastisch

Alles top

Was top alleen kreeg ik een hoodie in de maat L terwijl terwijl die op de site helemaal niet meer leverbaar was en ik een xl had aangeklikt

Goede kwaliteit kleding

Favoriete merk van de jeugd! Mooie kleding, goede pasvorm en blijft heel lang mooi. Kwaliteit kleding, maar dat mag je natuurlijk ook verwachten voor die prijs.

Super mooi

De Rijn 8